Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ.Στυλιανός Πέτσας, υπέγραψε τη σχετική απόφαση αναφορικά με τις Παρεμβάσεις και τις Δράσεις Βελτίωσης της Διαχείρισης Ενέργειας και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων του Δήμου Καβάλας συνολικού προϋπολογισμού 5.942.235 ευρώ. Δικαιούχος και φορέας της υλοποίησης είναι η ΔΕΥΑ Καβάλας.
Ο Βουλευτής είχε θέσει επανειλημμένως το ζήτημα της χρηματοδότησης που αφορά τη λειτουργική και ενεργειακή αναβάθμιση του συνόλου των αντλιοστασίων ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καβάλας και είχε πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις και συνομιλίες με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος, αντιλαμβανόμενος την τεράστια σημασία του έργου, είχε δεσμευτεί για την υλοποίησή του.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: « Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου ρος τον κ.Πέτσα , ο οποίος από την αρχή είχε επιδείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο αυτό. Η συνεργασία μας υπήρξε για μία ακόμη φορά άψογη. Μετά τη χρηματοδότηση του Δήμου Θάσου με το ποσό των 50.000,00€ , ο κ.Πέτσας στέκεται και πάλι δίπλα στα προβλήματα της περιοχής μας, χρηματοδοτώντας στοχευόμενα
έργα τα οποία έχουν πολλαπλασιαστικό όφελος προς την κοινωνία.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!