Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, αλλά κυρίως των εμπόρων της Ελευθερούπολης, μπροστά στην Εθνική τράπεζα.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ελευθερούπολης διάβασε σχετικό Ψήφισμα ενάντια στην απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος.
Η συμμετοχή δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική, αφού η παρουσία δημοτών δεν ήταν η αναμενόμενη και κάποιες απουσίες ήταν ηχηρές. Πάντως είδαμε αρκετούς  επιχειρηματίες της πόλης να παρίστανται. 
Όση ώρα βρεθήκαμε εκεί δεν είδαμε καμία παρουσία από τον επίσημο Δήμο Παγγαίου, σε αντίθεση από την αντιπολίτευση αφού είδαμε τους, Δημήτρη Μπαταλογιαννη, τον Ιωσήφ (Μάκη) Παπαθανασίου, Ανέστη Τσαβδαρίδη  κ.α.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου όπως και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης .

Δυσάρεστη εντύπωση έκανε η προκλητική συμπεριφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη ο οποίος όπως κάθε Παρασκευή (μέρα Παζαριού) βρισκόταν στο Πράβι, και βρισκόταν σε πολλή μικρή απόσταση (10-20 μέτρων) από την συγκέντρωση και μοίραζε χειραψίες και υποσχέσεις. Άλλα απέφυγε επιδεικτικά να πλησιάσει το σημείο της συγκέντρωσης παρά την παρότρυνση και το κάλεσμα επανειλημμένως από μικροφώνου από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Φώτη Τουφεξή για την παρουσία του και συμπαράσταση στην διαμαρτυρία των εμπόρων.

 

15
0
X
+
error: Content is protected !!