Μετά τις ομπρέλες στόχος το πάρκινγκ της Ν. Ηρακλείτσας.

DSC_4982bΣυνεχίστηκαν και σήμερα οι ενέργειες του δήμου Παγγαίου  στην περιοχή της2016-07-15 b Ν. Ηρακλείτσας για την απομάκρυνση παράνομων ομπρελών και όχι μόνο. Αφού ολοκληρώθηκε η επιδρομή στην παραλία , τα συνεργεία του δήμου απομάκρυναν διάφορα σκουπίδια και αντικείμενα ακόμα και παράνομα τροχόσπιτα από την γύρω περιοχή και από την Αλάνα. Όσο αναφορά την συνέχεια στον πόλεμο τις ομπρέλας μετά το Οφρύνιο, Ν. Πέραμο, Ν.Ηρακλείτσα σειρά έχει η παραλία της Σαρακίνας.

Λύση και για το πάρκινγκ της Ν.Ηρακλείτσας

Άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει  ο Δήμος στη περιοχή της Ν. Ηρακλείτσας είναι οι ορδές Ρομά που κατακλύζουν το πάρκινγκ τέτοια εποχή και το μετατρέπουν  σε απέραντο γυφτοχώρι camping.

DSC_4977b

Ο αντιδήμαρχος Ελευθερών Πάρης Γρηγοριάδης μας είπε ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να λύσει και αυτό το χρόνιο πρόβλημα και για αυτό ήδη το πάρκινγκ  θωρακίζεται γύρω γύρω ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση σε κανέναν από πουθενά εκτός από την πύλη που θα φρουρείτε και πιθανόν και από security.

Στην επίσκεψη μας στο πάρκινγκ της Ηρακλείτσας μας πλησίασαν περίοικοι και πέρα από το πρόβλημα των Ρομά μας επισήμαναν  ένα θέμα που θα πρέπει η διοίκηση να διερευνήσει,  το αποκάλεσαν παράνομη κατάληψη χώρων στάθμευσης εδώ και καιρό από κάποιους με φορτηγά και  containers που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες και μάλιστα κάποια όλως περιέργως ηλεκτροδοτούνται.

DSC_4973b DSC_4974b DSC_4978b

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,813 προβολές
X
+