Μεγάλο το ενδιαφέρον για τους Δασικούς Χάρτες.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τους Δασικούς Χάρτες.

Όσοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Παγγαίου, αλλά και οι δεκάδες συνδημότες μας μέσω της ζωντανής μετάδοσης από το paggaionet webTV παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Παγγαίου με την συνεργασία της της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με θέμα: Δασικοί χάρτες του Νομού Καβάλας και συγκεκριμένα των Δημοτικών Κοινοτήτων Ελευθερούπολης και Νέας Περάμου, καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων Ελευθερών, Αγίου Ανδρέα και Νέας Ηρακλείτσας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος, ο Αρχ. Γρανάς από την Εργοανάπτυξη Α.Ε., ο πρώην Δήμαρχος Χαρ. Χρυσανίδης με την ιδιότητα του Μηχανικού, ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Δ. Παπουτσής, ο αρχηγός ελάσσονος αντιπολίτευσης Παγγαίου Θ. Μπόνος πολλοί δημοτικοί & τοπικοί σύμβουλοι καθώς και δεκάδες δημότες.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς του δημάρχου Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλου τον λόγο πήραν οι ομιλητές οι οποίοι ανέλυσαν πολλά σχετικά με τους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα  http://www.ktimatologio.gr και μετά ο Δικηγόρος Δ. Νικόπουλος μίλησε για την νομική πλευρά του θέματος με την ολοκλήρωση της ομιλίας του κυρίου Νικόπουλου υπήρξε εκτενείς διάλογο με τους παρευρισκόμενους δημότες και τους ομιλητές οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν στην κάθε ερώτηση.

Η διάρκεια της εκδήλωσης ήταν 2,30 ώρες και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την σελίδα μας.

 

 

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,208 προβολές
X
+