Ο Δήμαρχος Παγγαίου έστειλε εξώδικη επιστολή στο ΔΕΔΔΗΕ,  όπως μας λέει για απαράδεκτη και τριτοκοσμική λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ  και για τις συνεχείς, απροειδοποίητες και ξαφνικές, πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας που έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία στη Διοίκηση του Δήμου, καθώς και στους κατοίκους της περιοχής, προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και ο δήμαρχος κάνει λόγο για διατάραξη της καθημερινότητας,  και μάλιστα ότι κυρίως δε ελλοχεύει κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή, στις περιπτώσεις ευπαθών ομάδων δημοτών μας… και μπλα μπλα μπλα…  Μάλιστα ο Δήμαρχος Παγγαίου επανήλθε πριν λίγες μέρες και ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ περαιτέρω ενέργειες…..

Και να που είναι πολλοί αυτοί οι δημότες που διερωτώνται αν πρέπει να στείλουν ίδια εξώδικη επιστολή στον Δήμαρχο Παγγαίου και στη Δ.Ε.Υ.Α.Α Παγγαίου (με τις αυξήσεις του 60%) για τις συνεχείς, πολύωρες και απροειδοποίητες διακοπές υδροδότησης, οι οποίες προκαλούν προβλήματα και τη διατάραξη της καθημερινότητας,  και μάλιστα ότι κυρίως δε ελλοχεύει κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή, στις περιπτώσεις ευπαθών ομάδων δημοτών μας… 

Μάλιστα επιφανής δημότης πρότεινε για να μην υπάρξουν δικηγορικά έξοδα, οι δημότες να χρησιμοποιήσουν ακριβώς την ίδια εξώδικο επιστολή του Δημάρχου και απλά όπου γράφει ΔΕΔΔΗΕ  να αντικατασταθεί με ΔΕΥΑΑΠ και όπου αναφέρεται ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ να αντικατασταθεί με ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη εμείς απλά κάναμε τον παραλληλισμό των  λέξεων που πρότεινε ο συνδημότης.

Η απαράδεκτη και τριτοκοσμική λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ της ΔΕΥΥΑΠ μάς ανάγκασε στην αποστολή εξώδικης επιστολής με ημερομηνία 4-8-2021 το κείμενο της οποίας παραθέτω παρακάτω με την δέσμευση περαιτέρω ενεργειών μας:

Με αφορμή τις πρόσφατες συνεχείς, απροειδοποίητες και ξαφνικές, πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος ΝΕΡΟΥ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου που έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία στη Διοίκηση του Δήμου, καθώς και στους κατοίκους της περιοχής, προβλήματα στην καθημερινή εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών εγκαταστάσεων και δομών, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών και αγροτών , διαμαρτυρόμαστε έντονα προς εσάς και σας εφιστούμε προς τούτο την προσοχή με την παρούσα.

Οι καθημερινές και πολύωρες απροειδοποίητες διακοπές στην ηλεκτροδότηση ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ έχουν ήδη προκαλέσει λειτουργικά προβλήματα σε ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές επιχειρήσεις,  και ηλεκτροδοτούμενες  υδροδοτούμενες εγκαταστάσεις, οικιακές, επαγγελματικές και δημοτικές (αντλιοστάσια). Οι επαναλαμβανόμενες, απαράδεκτες διακοπές ρεύματος ΝΕΡΟΥ έχουν επιφέρει ήδη ολικές ή μερικές καταστροφές, σοβαρές, δυσχερώς επανορθώσιμες βλάβες σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημοτικές αγροτικές εγκαταστάσεις και δομές.

Η συνεχής διατάραξη της καθημερινότητας των πολιτών μας και της λειτουργίας των τοπικών επιχειρήσεων λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ (και έλλειψη αποχέτευσης και βόθρων) έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τοπική ζωή και οικονομία ειδικά κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. Κυρίως δε ελλοχεύει κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή, στις περιπτώσεις ευπαθών ομάδων δημοτών μας.

Διαμαρτυρόμενοι λοιπόν για την περιγραφόμενη απαράδεκτη κατάσταση μεταφέρουμε την αγανάκτηση των πολιτών μας, αλλά και τη δυσφορία της Διοίκησης του Δήμου.

Σας καλούμε να βρείτε άμεσα οριστική λύση στο ζήτημα των πολλαπλών αδικαιολόγητων διακοπών της ηλεκτροδότησης υδροδότησης στην περιοχή μας που ταλαιπωρεί και εξοργίζει όλους μας, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας για κάθε βλάβη, φθορά, καταστροφή ή κίνδυνο μπορεί να προκληθεί ή έχει ήδη προκληθεί από την άνω αιτία.

Φίλιππος Αναστασιάδης    Απλός καταναλωτής
Δήμαρχος Παγγαίου.          Δημότης Παγγαίου 

Και μερικές σκέψεις του γράφοντος. 

Αν ρωτήσεις τον Παγγαιοκράτωρα μας, για τις συχνές και προγραμματισμένες ή απρογραμμάτιστες διακοπές Υδροδότησης θα απαντήσει ότι οφείλονται ή σε Έργα, ή σε έκτακτη βλάβη ή στην παλαιότητα του δικτύου ή σε καιρικές συνθήκες ή, ή, ή.  Άραγε οι διακοπές ηλεκτροδότησης δεν οφείλονται  στις ίδιες  αιτίες?  ή υπάρχουν βιτσιόζοι στο  ΔΕΔΔΗΕ που παίζουν με διακόπτες έτσι απλά για να προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία στη Διοίκηση Αναστασιάδη όπως επισημαίνει στην εξώδικο επιστολή του ο Αναστασιάδης.  

Και κάτι άλλο κύριε δήμαρχε επειδή συνηθίζεις να αναρτάς εσύ και οι συνεργάτες σου πάντα κατά τη  διάρκεια των διακοπών του νερού, την δικαιολογία και φωτογραφίες των συνεργείων της ΔΕΥΑΑΠ (και ιδιωτών) που εργάζονται για την αποκατάσταση εισπράττοντας εσύ τα like από τους συνήθεις χειροκροτητές, μήπως λοιπόν με την γενικότερη στάση σου και την μήνυση σου και το τσουβάλιασμα σου στη φράση ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΔΕΔΔΗΕ , μήπως λέω μήπως υποβαθμίζεις και απαξιώνεις το έργο και τις θυσίες δεκάδων  εργαζόμενων και συνεργείων ΔΕΔΔΗΕ που και εκείνοι με κρύα, χιόνια, καύσωνες κλπ δουλεύουν για την λειτουργία και με αυτοθυσία για τις βλάβες. 

Αλλά έλα μωρέ αυτά δεν είναι δικά μας παιδιά και ψηφοφόροι μας……. όπως είναι της ΔΕΥΑΑΠ.

Δεν κοιτάς καλύτερα τα χάλια της ΔΕΥΑΑΠ σου…….

Και επειδή είναι πρωτόγνωρο και “περίεργο” τέτοιου είδους μηνύσεις μεταξύ υπηρεσιών, κλείνω αξιότιμε Παγγαιοκράτωρα και κύριε γενικέ γραμματέα επί των τιμών……. με την παλαιότερη φράση του Λάκη Λαζόπουλου “Αν υποψιαστώ………..” γιατί φαίνεται ότι η κόντρα είναι παλιά και προσωπική. 

Σχετικό Άρθρο

Δήμος Παγγαίου LA CASA DE VAVEL νέο επεισόδιο…..

Για όλα φταίνε οι άλλοι, όχι οι του Δήμου

 

 

44
0
X
+
error: Content is protected !!