Συντρόφισσες σύντροφοι

Το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν ένα πολύ δυσάρεστο σοκ για όλους μας. Ο φόβος που έχει επικρατήσει στην Ελληνική κοινωνία μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Επειδή επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς, πρέπει αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας για το αποτέλεσμα να σταθούμε όρθιοι για τον επόμενο μήνα και να δουλέψουμε όλοι μαζί συντονισμένα για να μην επιτρέψουμε την γιγάντωση του αυταρχισμού και τον εκφασισμό της χώρας.
Όλοι μαζί λοιπόν ας δώσουμε την μάχη επικοινωνώντας με  όλους τους γνωστούς και φίλους, για να τους πείσουμε για την ανάγκη στήριξης της μόνης αξιόπιστης εναλλακτικής  πρότασης, που είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Όπως είπε ο πρόεδρος:  «Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη να ζητήσω και μία συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε, τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, μαχητές, αγωνιστές και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Και να δώσουμε και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε μαζί τη νέα αυτή μάχη όρθιοι, με στόχο να μην έχουμε μια παντοδύναμη, ανεξέλεγκτη ηγεμονική και αλαζονική κυβέρνηση. Αυτό είναι κακό για τη Δημοκρατία και για τη χώρα».

 

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 


 
0
0
X
+
error: Content is protected !!