Είναι περίεργο ότι διάφορα site συνεχίζουν να αναπαράγουν το ίδιο άρθρο από Θρακιώτικο σάϊτ (το έχουμε δημοσιεύσει ΕΔΩ) με την δήλωση του Δημάρχου Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη για τουρίστες που συρρέουν κατά χιλιάδες στον Δήμο Παγγαίου,  παρά τις διαψεύσεις από πολλές πλευρές. Σήμερα ήταν η σειρά της Πρωϊνής ΕΔΩ. να αναδημοσιεύσει το άρθρο με  την δήλωση του Φιλ. Αναστασιάδη.

Όσο και αν προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την διχογνωμία του Δημάρχου και της αντδημάρχου Τουρισμού για την φετινή προσέλευση τουριστών, αφού ο Δήμαρχος έκανε λόγο για τα ίδια περσινά επίπεδα τουρισμού, όταν η αντιδήμαρχος έκανε λόγο για τουλάχιστον -50% πτώση από πέρσι , ήρθε και μια νέα δήλωση αντιδημάρχου και στενού συνεργάτη του Δημάρχου να τον “αδειάσει” και να συνηγορήσει με τις απόψεις της κ Μπενή.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χρ. Μποσμπότης σε συνέντευξη του στη Καθημερινή  της Καβάλας δήλωσε :  Όσο για τον τουρισμό έρχονται οι άνθρωποι που έχουν μόνιμες κατοικίες. Βαλκάνιοι δεν ήρθαν, βέβαια και είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι ενώ όλοι μιλούν για έναν δύσκολο χειμώνα”.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα αφού Βαλκάνιοι δεν ήρθαν όπως λέει ο Μποσμπότης, και ο Αναστασιάδης σε συνέντευξή του είπε ότι Γερμανοί δεν ήρθαν, ξέρουμε ότι Βόρειοι (Ρώσοι κλπ) δεν ήρθαν, Ιταλοί δεν ήρθαν και όπως λένε τα κανάλια μόνο το 1/3 των Ελλήνων θα πάνε διακοπές. Άρα το ερώτημα παραμένει, από που συρρέουν οι χιλιάδες τουρίστες στο Παγγαίο και όπως είπε φίλος μάλλον Κινέζοι πρέπει να είναι και μάλιστα αόρατοι αφού οι επιχειρηματίες του χώρου δεν τους βλέπουν……

Βέβαια στη συνέντευξη διαβάσαμε και άλλα,  μεταξύ αυτών :  Δεν τίθεται θέμα Lock Down είτε μείωση των ωρών κυκλοφορίας, είτε άλλες απαγορεύσεις  στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπότη δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο καθώς τα κρούσματα υποχωρούν. Βέβαια πριν ο Αλέκτωρ λαλήσει μπορεί lock down να μην έγινε, αλλά από σήμερα τέθηκαν και για την περιοχή μας τα γνωστά μέτρα ωραρίου, και όλα κλείνουν από τις 12 και σίγουρα έρχονται και πιο βαριά μέτρα.

Δεν συμμεριζόμαστε την άποψη του κ Μποσμπότη ότι στην Ελευθερούπολη όλοι τηρούν τα μέτρα προστασίας, και ότι μόνο στις τράπεζες υπάρχει πρόβλημα.

Και δράττομαι της ευκαιρίας να πω στον κ Αντιδήμαρχο, τα κρούσματα στη π.ε. Καβάλας έχουν ξεπεράσει τα 100, αλήθεια πότε θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε και την αλήθεια και τον αριθμό κρουσμάτων στον Δ. Παγγαίου;

Διαβάστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ   

0
0
X
+
error: Content is protected !!