Μάγεψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου. (Φώτος)

 Δικαιώθηκαν οι χιλιάδες άνθρωποι που αψήφισαν το δριμύ ψύχος και χτες το βράδυ βρέθηκαν στην Ελευθερούπολη στη συναυλία των Χριστουγέννων της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Δικαιώθηκαν και ο Φίλ. Αναστασιάδης και ο Χρ. Μποσπότης γιατί ήταν προσωπική τους επιλογή η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Σίγουρα ήταν η πολυπληθέστερη συναυλία όλων των εποχών στο κέντρο της Ελευθερούπολης.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών τραγούδησαν, χόρεψαν και επί δύο ώρες διασκέδασαν παρά το δριμύ ψύχος. Πραγματικά μια εξαιρετική και ακούραστη Ελένη Τσαλιγοπούλου που ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και μια μεγάλη γκάμα επιτυχιών και άλλων καλλιτεχνών. Εξαιρετικός και πρωτοφανής για τα δεδομένα της Ελευθερούπολης ο ήχος, δύο ώρες χωρίς κανέναν μικροφωνισμό ή χωρίς τις περιττές εντάσεις που κουράζουν τους θεατές.
Η επιλογή της νέας θέσης της εξέδρας super αφού πλέον οι χιλιάδες κόσμου που σύρευσε δεν χρειάστηκε να στριμωχτεί ή να πάθει αυχενικό.
Εξαιρετική η όλη διοργάνωση από την κοινωφελούς επιχείρηση και τους εργαζόμενους του Δήμου, την ικανοποίηση τους εξέφρασαν και οι καταστηματάρχες αφού είδαν για μια φορά ακόμα τέτοιες εκδηλώσεις να προσελκύουν τόσο κόσμο στην αγορά της Ελευθερούπολης.
Το ερώτημα όλων κατά την αναχώρηση τους ήταν ποιος θα είναι επόμενος μεγάλος καλλιτέχνης, βλέπεται ο Δήμος Παγγαίου μετά από ονόματα όπως Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, Ελ. Ζουγανέλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου μας έχει κακομάθει και έχει βάλει πλέον τον πήχη πολύ ψηλά.
Χρόνια Πολλά σε όλους.Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,687 προβολές
X
+