Λύση μέχρι την Πέμπτη ή αλλιώς ανάβουμε το φιτίλι

Μετά από μια συνεδρίαση 2,5 ωρών που χαρακτηρίστηκε από την απουσία του Βασ. Ξουλόγη, του ανθρώπου φταίχτης που ξεκίνησε όλη αυτή την περιπέτεια για τον Δήμο, αλλά μετά από τις χτεσινές αποφάσεις φαίνεται πλέον ότι θα γίνει Πανελλήνια περιπέτεια. Ο Βασ. Ξουλόγης για μια φορά πάλι κρύφτηκε πίσω από την σελίδα του στο facebook  και από το δάχτυλο του με τον πιο προκλητικό τρόπο αφού μέσα από την σελίδα του έγραψε μεταξύ των άλλων  “δεν θα παραβρεθώ στο δημοτικό συμβούλιο και ευχήθηκε καλή προεκλογική περίοδο”.  

Επί της ουσίας στο δημοτικό συμβούλιο μετά από 2,5 ώρες η απόφαση που πάρθηκε είναι:

Προθεσμία προς 3 ημερών (μέχρι την Πέμπτη) προς τους Βουλευτές του Νομού να μεταπείσουν τον κ Σκουρλέτη και  να δώσει άμεση λύση. Αν αυτό δεν γίνει τότε ο δήμος περνάει στο σχέδιο Β΄το οποίο σχέδιο είναι η αποστολή επιστολής /ψήφισμα που ήδη έχει συνταχθεί προς τον ΑΣΕΠ και  όλες της  αρχές, ελεγκτικές, δικαστικές, πολιτειακές αρχές, επιστολή που καταγγέλλει τις ίδιες πρακτικές προσλήψεων ονομαστικά σε δεκάδες δήμους της επικράτειας. Οι εναπομείναντες  δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν μείνει αφού πολλοί λόγω του προχωρημένου της ώρας είχαν αποχωρήσει ήδη υπέγραψαν την επιστολή, ο δε κύριος Μπόνος ζήτησε η αποστολή να του αποσταλεί προς μελέτη και μετά θα αποφασίσει αν θα την υπογράψει. 

Όπως είναι φυσικό  η αποστολή αυτής της επιστολής /καταγγελία ελοχεύει πολλούς κινδύνους και ανοίγει τους ασκούς για πιθανές διώξεις σε πολλούς δήμους της χώρας. 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,308 προβολές
X
+