Αποδέκτες διαμαρτυριών γίναμε για μια περίεργη ιστορία.  Πολλοί ήταν αυτοί και σε πλειονότητα παιδιά που το Σάββατο  7 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ. προσήλθαν για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελευθερούπολη αλλά……… ματαίως έψαχναν εκδήλωση.

Μια δημιουργική ομάδα η Happy Elephant προσκαλούσε μέσω facebook τους  δημότες  με τα παιδιά τους σε ένα Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα με φαναράκια.

Συγκεκριμένα η σελίδα έγραφε: Η δημιουργική ομάδα της Happy Elephant  έρχεται για πρώτη φορά στην όμορφη Ελευθερούπολη και φέρνει μαζί της το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ». 🎄
Όλοι μαζί θα γεμίσουμε τον ουρανό ολόκληρης της Ελλάδας με φωτεινές ευχές, με την συνοδεία γιορτινής μουσικής και χριστουγεννιάτικων happenings!⭐️🎶

Επί ματαίω γονείς και παιδάκια για ώρα έψαχναν εκδήλωση (την πρώτη Χριστουγεννιάτικη για φέτος στην Ελευθερούπολη) και δυστυχώς απογοητευμένοι αποχώρησαν. Διαβάστε τι έγραψαν κάποιοι στα social media.


και εγώ με αυτό το ερώτημα μένω:  Τι γίνεται βρε Παιδιά φέτος???? 

Ντροπή στους ανθρώπους της δημιουργικής ομάδας  Happy Elephant που έπαιξαν αυτό το παιχνίδι σε παιδιά και τους στέρησαν το χαμόγελο αυτές τις εορταστικές μέρες. Αν είχαν φιλοτιμηθεί και είχαν δει την σελίδα τους, θα είχαν δει ότι 826 άνθρωποι είχαν δηλώσει   το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση.  ΜΙΑ ανακοίνωση ακύρωσης χρειαζόταν…..

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι “κύριοι” αυτοί μέσα από την σελίδα τους  εξαγγέλλουν εκδηλώσεις και αλλού.  ΕΔΩ

Από πλευράς δήμου η μόνη ανακοίνωση είναι του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Χρ. Μποσμπότη που δηλώνει την πλήρη άγνοια της δημοτικής αρχής για την συγκεκριμένη εκδήλωση γράφοντας στην σελίδα του Σχετικά με μια εκδήλωση με φαναράκια που θα γινόταν χθές στην Ελευθερούπολη, ο Δήμος Παγγαίου δεν ειχε καμμία ανάμιξη και καμμία ενημέρωση.  Και μάλιστα προσκαλεί τους δημότες σε εκδήλωση των Αντιφιλίππων. 
Η μόνη εκδήλωση με φαναρακια ειναι αυτή που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο πολιτιστικός συλλογος Αντιφιλιππων. Οσοι χθες απογοητεύτηκαν απο την υποτιθέμενη εκδήλωση, μπορουν να επισκεφθουν την εκδηλωση των Αντιφιλιππων
https://facebook.com/events/s/πλατεια-των-ευχων/573578570059427/?ti=cl

 

Τι γίνεται βρε Παιδιά φέτος???? 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!