«Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού»

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, ξεκίνησε την λειτουργία του την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 και θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες έως τα τέλη Μαρτίου 2016.

Κατά τη χθεσινή ημέρα υπήρχαν επισκέπτες από διάφορους νομούς της Βόρειας Ελλάδας οι οποίοι άγγιξαν συνολικά τους 200. Με σύμμαχο τον καιρό τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν στο χιόνι και οι μεγάλοι απόλαυσαν τον καφέ τους με τη μαγευτική θέα του βουνού. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει επαρκείς ποσότητα χιονιού προκειμένου να λειτουργήσουν οι συρόμενοι αναβατήρες (lifts).

Το οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι ανοιχτό και σε ετοιμότητα βρίσκονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Φέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού προσωρινά θα λειτουργούν η βάση των εγκαταστάσεων τα 2 baby lifts και το μικρό συρόμενο lift «πίστα Νέστου».

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπάρχει πλήρης υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη για την ασφάλεια των επισκεπτών από την Ο.ΔΙ.Κ. Βάση Ετοιμότητας Δράμας, η οποία παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της για ολόκληρη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου.

Μετά τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κυρίου Γιώργου Παυλίδη, τα lifts λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό προκειμένου ο κόσμος να επισκεφτεί το Χιονοδρομικό Κέντρο και να το αγαπήσε.

Αργύρης Πατακάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:

http://falakro-skicenter.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html

https://www.facebook.com/falakro/?fref=ts

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,451 προβολές
X
+