Χτες είδαμε απαράδεκτες εικόνες συγχρωτισμού από την γενική συνέλευση αθλητικού σωματείου και μάλιστα αυτές οι εικόνες να διαδραματίζονται μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δ. Παγγαίου.

Είδαμε Διοικητικούς παράγοντες, αντιδήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους (συμπολίτευσης & αντιπολίτευσης), εκπαιδευτικούς, επιχειρηματίες και ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που ηλικιακά ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας , χωρίς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις, χωρίς μάσκες να συγχρωτίζονται και να συνεδριάζουν στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, αίθουσα που το ίδιο δημοτικό συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν χρησιμοποιούν για λόγους δημόσιας υγείας.  
δείτε φωτογραφίες

Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι της διοίκησης του Δήμου Παγγαίου αφού γνώριζε εδώ και μέρες (από 2 Ιουνίου) την διεξαγωγή της εκδήλωσης και δεν μερίμνησε για τα δέοντα.

Φαίνεται υποκριτικό το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου για να μην συγχρωτίζεται να συνεδριάζει τόσους μήνες μέσω τηλεδιάσκεψης και τώρα με την μερική άρση οι δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να γίνονται στο αμφιθέατρο για την ασφάλεια τους.

Το ίδιο ισχύει και για το νεοσύστατο Δημ. συμβούλιο νέων που αριθμεί μικρό αριθμό μελών….

Απαράδεκτο! Πως ο παρευρισκόμενος αντιδήμαρχος και ο παρευρισκόμενος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ή ο αντιδήμαρχος αθλητισμού που τυγχάνει να είναι και υπεύθυνος λειτουργίας του Αμφιθεάτρου δεν μερίμνησαν ώστε η εκδήλωση να μεταφερθεί λίγα μέτρα δίπλα στο αμφιθέατρο.

Αν θέλουμε να μιλάμε για κοινωνική & ατομική υπευθυνότητα και συλλογική ευθύνη, τότε πρέπει να το δείχνουμε με πράξεις και ουσία, αλλιώς είναι σαν να συμμετέχουμε σε ένα θέατρο του παραλόγου με ή χωρίς μάσκες……

Από τη χθεσινή σύσκεψη στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», σχετική με όλα τα τουριστικά θέματα του Ν. Καβάλας.

Κύριοι για να μιλήσουμε με τους δικούς σας όρους: μεγάλο το φάουλ, άνθρωποι που διοικούν ένα δήμο ή ένα αθλητικό σωματείο πρέπει να δίνουν το παράδειγμα όταν ζητούν από άλλους (και ιδιαίτερα από τους νέους) να τηρούν μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. Δεν μπορεί ένας δήμος που απαιτεί από τους δημότες θυσίες να μην δείχνει την πρέπουσα συμπεριφορά. Το «είναι» και το «φαίνεσθαι» πρέπει να σας απασχολήσει. Λυπάμαι αλλά σας αξίζει κόκκινη κάρτα.

0
0
X
+
error: Content is protected !!