Νόμος! Όταν ενοχλείς θα σου επιτεθούν. Και εμείς σαν paggaionet γνωρίζουμε ότι ενοχλούμε όπως και η αλήθεια, εδώ και πολλά χρόνια, πολλούς και διάφορους.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει συνηθίσαμε στις επιθέσεις, είτε λεκτικές, ακόμα και σωματικές, και βέβαια νομικές, δικαστικές (μερικές ακόμα δεν έχουν τελειώσει).
Όλες τις έχουμε αντιμετωπίσει και θα συνεχίσουμε να τις αντιμετωπίζουμε με νηφαλιότητα και αλήθεια.

Χτες γράψαμε ένα άρθρο σχετικά με το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας και σίγουρα κάποιοι ενοχλήθηκαν και σίγουρα δεν το εκτίμησαν, όπως σίγουρα κάποιοι δεν εκτιμούν εδώ και καιρό μια σειρά αναρτήσεων μας.

Αργά χτες το βράδυ ενημερώθηκα και μου έστειλαν μια ανάρτηση του αντιδημάρχου Χρ. Μποσμπότη που όλος τυχαία το όνομά του αναφέρεται στο άρθρο μας σχετικά με την Εθνική Τράπεζα. Τονίζω το ενημερώθηκα και το μου έστειλαν την ανάρτηση, γιατί δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω τις αναρτήσεις του κ Μποσμπότη αφού εδώ και ένα χρόνο και μισό περίπου με έχει διαγράψει από φίλο και με έχει μπλοκάρει από την σελίδα του, όπως ακριβώς έχει κάνει και ο Βασ. Ξουλόγης εδώ και πολλά χρόνια ακόμα μέχρι σήμερα. Αλήθεια θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ένας δημοκρατικός άνθρωπος σαν τον Χρ. Μποσμπότη να μας πει δημόσια γιατί με έχει διαγράψει και έχει μπλοκάρει την πρόσβαση, φοβάται κάτι;;

Επίσης είναι αστείο το ύφος της ανάρτησης και ειδικά η εισαγωγή περί διαγραφών σχολίων, όταν αυτό έρχεται από τον κ. Μποσμπότη ένα άτομο που δεν του αρέσει όταν διαγράφουν σχόλια , αλλά εκείνος (ο Μποσμπότης) διαγράφει και μπλοκάρει ολόκληρα άτομα….

Αλλά ας μπούμε στην ουσία της υπόθεσης, ο κ Μποσμπότης έκανε την πιο κάτω ανάρτηση – καταγγελία εις βάρος της σελίδας μας διαβάστε.    

Πριν συνεχίσω να πω ότι εγώ στην πιο πάνω φωτογραφία έχω διαγράψει το όνομα του νεαρού και αυτό για τέσσερεις λόγους.

Πρώτος λόγος γιατί όντως σέβομαι το ίδιο το νεαρό άτομο.
Δεύτερος λόγος σέβομαι τους γονείς του νέου και ας έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές ειδικά με την μητέρα στα social media, διαφορές όπως ότι εγώ θεωρώ τον κ Τσιόδρα παρωχημένο και υπερτιμημένο επιστήμονα και κομματικό όργανο. όταν εκείνη τον θεωρούσε ημίθεο της ιατρικής (ελπίζω πως όχι πλέον).
Τρίτος λόγος ότι εκτιμώ την θεία του νεαρού , που από το 2010 ήμασταν συνυποψήφιοι με τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη και μέχρι πριν λίγο καιρό μου έλεγε τα μελλοντικά της σχέδια για μια κίνηση της  που σίγουρα με ήθελε στην ομάδα αυτής της κίνησης όπως δήλωνε, βέβαια ήρθε ο κορωνοϊός και πολλά άλλαξαν και πολλά σχέδια ναυάγησαν.

Και τέταρτος και σοβαρότερος λόγος ότι ποτέ στις μάχες μου δεν χρησιμοποιώ άλλους και κυριότερα νέους ανθρώπους και γενικά τον άμαχο πληθυσμό. Σε αντίθεση με άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους αριβίστες που χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται όλους ακόμα και “φίλους” για να πετύχουν τον σκοπό τους ή την προβολή τους ή να περάσουν μηνύματα και εντυπώσεις. Όπως δυστυχώς στην ανάρτηση του Χρ. Μποσμπότη όπου θα βρείτε και το όνομα του νεαρού.

Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στην ουσία, με άλλα λόγια ο κ Μποσμπότης μας καταγγέλλει και μας κατηγορεί ότι σκόπιμα διαγράψαμε το πιο κάτω σχόλιο από όσα μπορούμε να καταλάβουμε από την ανάρτηση του.


Αυτό λοιπόν είναι το σχόλιο που ο κ Μποσμπότης μας κατηγορεί ότι διαγράψαμε, διαβάζοντας το κανείς ή τουλάχιστον όταν το διαβάζω εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να το διαγράψω. Δεν θέλω να υποτιμήσω το σχόλιο και την αξία του, αλλά το σχόλιο δεν έχει κάτι που δεν μας αρέσει ή μας να μας προβληματίζει, ή να μας στριμώχνει, έχουμε αντιμετωπίσει χειρότερα σχόλια, Χρυσαυγήτες, ψεκασμένους, έχουμε αντιμετωπίσει εξαγριωμένους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους , αστυνόμους, εισαγγελείς μέσα και έξω από τα δικαστήρια.
Γιατί λοιπόν να σβήσω αυτό το “αθώο” σχόλιο, είναι γνωστό από το 2008 (μέρeς paggeosos) δεν συνηθίζω να σβήνω σχόλια και ότι είμαι υπέρ του διαλόγου. Τα μόνα σχόλια που διαγράφω άμεσα είναι ηλιθίων, των φασιστών, των Χρυσαυγητών και πλήρως ψεκασμένων αντιεβολιαστών που χωρίς αιτία έχουν γίνει καθηγητές. Είμαι όπως όλη μου οικογένεια εμβολιασμένος, αλλά παραμένω εναντίον του αναγκαστικού εμβολιασμού του διχασμού και δια ροπάλου, ήμουν και είμαι πάντα υπέρ της πειθούς.

Λοιπόν γιατί να διαγράψω το σχόλιο αφού είναι τόσο απλοϊκό, θα μπορούσα ή να το αγνοήσω ή να απαντήσω πράγμα που θα κάνω τώρα. Λοιπόν αγαπητέ συντάκτη του σχολίου, όσο για το πρώτο σκέλος του σχόλιου σχετικά με την εταιρία κλπ) να σε παραπέμψω στο δημοσίευμα μας ΕΔΩ όπου έγραφα κατά λέξη: Οι πληροφορίες που έρχονται στο paggaionet αλλά και από τα γεγονότα που τρέχουν, καθιστούν την απόφαση της τράπεζας για κλείσιμο του υποκαταστήματος οριστική και αμετάκλητη όπως ήταν όλες οι αποφάσεις για το κλείσιμο υποκαταστημάτων μέχρι σήμερα. Ίσως να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση του κλεισίματος λίγων εβδομάδων αλλά τίποτα περισσότερο. Άρα δεν νομίζω ότι λέμε κάτι πολύ διαφορετικό.

Για το δεύτερο σκέλος και τα fake news που επικαλείσαι, δεν με αφορά και επέτρεψε μου να πω δύο πράγματα: Πρώτον ο συγκεκριμένος σταθμός του δημοσιεύματος είναι στη Λίστα Πέτσα και επίσης μαζί με το άλλον τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας παίρνουν την μερίδα του λέοντος από τα κονδύλια για τα Μ.Μ.Ε. της διοίκησης Αναστασιάδη. Άρα δεν κερδίζει τίποτα από fake news εις βάρος του κ Μποσμπότη.
Δεύτερον επειδή σε βλέπω ένθερμο υπερασπιστή του κ. Μποσμπότη για τις δηλώσεις του ως fake, γιατί ο κ Μποσμπότης ο ίδιος αφού είναι σχεδόν καθημερινός θαμώνας ή του ραδιοφώνου ή τη τηλεόρασης του ΕΝΑ (βλέπεις η μερίδα του λέοντος) γιατί δεν ζήτησε ο ίδιος διαγραφή ή διόρθωση από τις 15 Ιουνίου όπου έγιναν οι δηλώσεις στο ραδιόφωνο, αν δεν τις έκανε;;; Είσαι σίγουρος ότι είναι fake;

Το σχόλιο δεν διαγράφτηκε από εμένα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος και είμαι ο μόνος με την δυνατότητα να το κάνω. Αλλά επειδή την ώρα του συμβάντος ήμουν κάπου (καθιστός) πίνοντας μοχίτο αλλά μακριά από lap top ή κινητό, πάλι θα αφήσω την απειροελάχιστη πιθανότητα ότι εξ αποστάσεως και εκ λάθους να το έσβησα, πράγμα που θα μπορούσε εκ λάθους να συμβεί ας πούμε και στο συντάκτη. Πάντως το βρίσκω ενδιαφέρον ότι υπήρξε print screen ενός απλού σχολίου και στάλθηκε στον κ Μποσμπότη. Εγώ προσωπικά δεν συνηθίζω να κάνω print screen τα σχόλια που ανεβάζω στο face book και το ίδιο πιστεύω για τους πιο πολλούς χρήστες ότι δεν κρατούν αρχείο print screen κάθε σχολίου που σχολιάζουν.

Και κλείνω γιατί κάτι που πήρε το μάτι μου σχετικά με : όπου φυσάει ο άνεμος απόψεις ,πολιτικές τοποθετήσεις και φιλίες(!). ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Μάθανε καλά την κωλοτούμπα………

Οι απόψεις μου και οι πολιτικές μου τοποθετήσεις ήταν και είναι πάντα γνωστές.
Είχαν αποτυπωθεί από την αρχή από το 2009 στην πρώτη μου ανάρτηση.

 

 

 

Για το Ξεφτίλες να πω ότι είμαι κάποιας ηλικίας, με κάποια παιδεία και μόρφωση, οικογενειάρχης, έχω ζήσει σε τρεις Ηπείρους και πρώτη φορά με αποκαλούν ξεφτίλα, και όλα αυτά για ένα σχόλιο που χάθηκε στο face book!  Ευχαριστώ.

Όσο για την κωλοτούμπα, μήπως θα έπρεπε να το δεις, ότι μετά από κάποια χρόνια σαν εγκατάλειψη ενός τρένου όταν συνειδητοποιείς  ότι κινείται σε διαφορετική πορεία από αυτή που νόμιζες, ή σου είχαν πει ή τάξει και δεν θες να καταλήξεις στο λάθος προορισμό με λάθος συνεπιβάτες. Είμαι άνθρωπος με διευρυμένο πεδίο και δεν παραμένω σε εμμονές και απόψεις που κάποιοι μου φύτεψαν από μικρό παιδί.

Και για τέλος άφησα την φιλία . Μεγάλη λέξη η φιλία, δυστυχώς τα μαχαίρια των “φίλων” στη πλάτη μου ακόμα εκεί είναι και με πληγώνουν. Ένα από αυτά καλά κρατεί και η πληγή ακόμα νωπή και θα παραμείνει ακόμα για κάποιο διάστημα. Ένα άλλο είναι τόσο βαθιά που όπως δείχνει θα πληγώνει ακόμα και τα παιδιά μου αρκετά στο μέλλον. Κατά τα άλλα είμαστε μια ωραία παρέα και η ατμόσφαιρα super.

Καλημέρα σε όλους.

11
1
X
+
error: Content is protected !!