Κυριακή 22 Οκτωβρίου Αφιερωμένη στο ποδήλατο.

Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην Ποδηλασία. Από την μια μεριά έχουμε την ετήσια ποδηλατοδρομία του Δήμου Παγγαίου στα πλαίσια “Ποδήλατο τρόπος Άθλησης τρόπος Ζωής. που θα έχει αφετηρία το κοινοτικό κατάστημα Πλατανοτόπου στις 10.30 π.μ.με τερματισμό στην δημοτική κοινότητα Αυλής.

Παράλληλα στις 8π.μ της Κυριακής στους Φιλίπους θα δοθεί η εκκίνηση της µμεγάλης ποδηλατικής οργάνωσης της Επιστηµονικής Οµάδας “Οψόµεθα εις Φιλίππους”, σε συνεργασία µε τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καβάλας “Κύκλοτρον”.
Η διαδροµή, 200 χιλιομέτρων, που ως στόχο έχει την σύνδεση των έξι (6) Δήμων του Πάρκου Φιλίππων και την ανάδειξη και σύνδεση ορισμένων από τα σπουδαιότερα – από πολιτιστικής, ιστορικής αλλά και κοινωνικής πλευράς- σηµεία του. Ήδη οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου, Αμφίπολης, Προσοτσάνης, Δοξάτου και Δράμας.
Η ποδηλατοδρομία θα περάσει μέσα και από τον Δήμο Παγγαίουμετά από το μεσημέρι και συγκεκριμένα Νικήσιανη, Αντιφιλλίπους, Ελευθερούπολη, Αμισιανά για να καταλήξει και πάλι στους Φιλίππους αργά το απόγευμα.
Η διαδρομή της Ποδηλατοδρομίας “Πάρκο Φιλίππων” είναι.

Ποδηλατική διαδρομή στο “Πάρκο Φιλίππων”
Ημερομηνία διεξαγωγής: 22 Οκτωβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 08:00
Σημείο αφετηρίας: Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,287 προβολές
X
+