Αλήθεια τόσο προβλέψιμοι και τόσο αξιολύπητοι έχουν γίνει;

Μια διοίκηση βουτηγμένη στο φαίνεσθαι και την εξάρτηση στα social & μη, media. Πρέπει πρώτα ένα θέμα να πάρει διαστάσεις στα media και της οθόνες μας και τότε ο δήμος δραστηριοποιείται.
Πριν λίγες μέρες συν δημότης έγραφε ως ΥΓ σε ανάρτηση του:

Και όντως έτσι έγινε, ένα task force δηλαδή μια ομάδα κρούσης να πούμε καθαριότητας έσπευσε και καθάρησε….

Το ίδιο έγινε και σε άλλη παρόμοια περίπου ανάρτηση που αφορούσε λακκούβες. Μετά από ανάρτηση που είχαμε δημοσιεύσει και εμείς ΕΔΩ, την επομένη μέρα, ένα task force δλδ μια ομάδα κρούσης να πούμε λακκούβες…. με τα κουβαδάκια τους έκλειναν τρύπες στη Ν. Πέραμο. Τρύπες που 2.5 μήνες υπήρχαν πριν πάρουν δημοσιότητα.

Έτσι και τώρα! Προχτές Πέμπτη 26/5 σε άρθρο μας γράφαμε και αναδείξαμε τα ακούρευτα χόρτα και φίδια στο κέντρο της Νικήσιανης ΕΔΩ. Παρασκευή πρωί ένα task force δλδ μια ομάδα κρούσης να πούμε κήπου, καθαριότητας εμφανίστηκαν και κούρεψαν ένα μισό πεζοδρόμιο. Το υπόλοιπο του άρθρου όπως δλδ τα χόρτα στα υπόλοιπα πεζοδρόμια, τα ξερά και μπάζα στη πλατεία ελπίζω από Δευτέρα.

Και κάπως έτσι πορεύεται ο δήμος, κράξε και θα το πάρεις…
Οπότε φίλοι ξέρετε τώρα, όλα τα παράπονα στη φόρα και τα social μέσα, γιατί πλέον το γνωστό “τα παράπονα στον δήμαρχο” δεν φτουρά!!!!

0
0
X
+
error: Content is protected !!