Αυξητική και η κίνηση στο Νοσοκομείο Καβάλας, στην Κλινική covid του Γ.Ν. Καβάλας όπως έγινε γνωστό νοσηλεύονται 15 ασθενείς (μέχρι την Κυριακή 14/2 νοσηλεύονταν μόνο 6) Από αυτούς τους 15 ασθενείς που νοσηλεύονται σήμερα οι τρείς είναι από τον Δήμο Παγγαίου.  2 από την Δ.Ε. Πιερέων και 1 από το Κοκκινόχωμα. 

Επιφυλακή των υγειονομικών αρχών και στην Πόλη της Καβάλας μετά την ανίχνευση του πρώτου κρούσματος  στην πόλη, της Βρετανικής   Μετάλλαξης του ιού. Στην Θάσο ήδη υπάρχουν τουλάχιστον 5 μεταλλαγμένα κρούσματα όπως ανέφερε ο Νομίατρος  Χρ. Παπαδόπουλος. 

Μετά από σωρεία κρουσμάτων στα σχολεία της Καβάλας ( 2ο ΓΕΛ, 6ο ΓΕΛ, 1ο ΕΠΑΛ, 3ο Γυμνάσιο, 7ο Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Παληού) και με δεδομένο ότι απειροελάχιστα έγιναν στο επίπεδο της πρόληψης – η Ένωση Γονέων   και κηδεμόνων Δ. Καβάλας  ζητά την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στην πόλη της Καβάλας. 

Μετά την επιστολή του  Δημήτρη Λυμπεράκη  ΕΔΩ Διευθυντή του  2 ου ΓΕΛ Καβάλας/ Περιφερειακού συμβούλου για την σωρεία κρουσμάτων κορονοϊού στις σχολικές μονάδες , την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν rapid test στο εκπαιδευτικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας και τον μαθητικό πληθυσμό του σχολικού συγκροτήματος του 2 ου ΓΕΛ Καβάλας και του 7 ου Γυμνασίου Καβάλας.

 

0
4
X
+
error: Content is protected !!