Κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, την οποία ευλόγησε
ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος,
βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 1/2/18, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης καθώς
και πλήθος μελών.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με χαρά τον κ. Αναστασιάδη με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και καλή χρονιά, με τον δήμαρχο να τονίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, τονίζοντας ότι πρώτιστο μέλημα είναι η ικανοποίηση των μελών. Παράλληλα ανέφερε ότι γι’ ακόμη μια φορά η δημοτική αρχή με τις ποικίλες δράσεις στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, αποδεικνύει ότι στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος κι ότι δεν μειώνει για κανένα λόγο, καμία από τις παροχές που
απολαμβάνουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό.
Στο ίδιο πλαίσιο σύστησε στα μέλη τον νέο πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα & Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου», Τάσο Μεταξά, ο οποίος τόνισε, από την πλευρά του, ότι βασική του επιδίωξη είναι η αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους του ΝΠΔΔ, με στόχο την ικανοποίηση των μελών του ΚΑΠΗ, καθώς και όλων όσοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και των υπόλοιπων δομών του ΝΠΔΔ.
H υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, Κοινωνική Λειτουργός, Δήμητρα Αβραμίδου, έκανε λόγο για ικανοποίηση από μέρους των μελών του ΚΑΠΗ, ενώ επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι οι υπάλληλοι των δομών είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση των μελών, που μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των παροχών.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,296 προβολές
X
+