Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες του σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, από κοινού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου.
Ειδικότερα, κατά την συνάντηση εκτέθηκαν στον Υφυπουργό τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση του Ιουνίου. Τα αιτήματα που του κατατέθεσαν από κοινού ο Βουλευτή και τα μέλη του Δ.Σ. αφορούσαν:
καταβολή αποζημιώσεων για όλες τις δενδρώδεις καλλιέργειες που έχουν υποστεί ζημίες, καθώς η απώλεια παραγωγής, δεν αφορά μόνο την φετινή περίοδο, αλλά και τα επόμενα έτη.
οι αποζημιώσεις να δοθούν εξ ολοκλήρου και σε ποσοστό 100% από τον ΕΛΓΑ, ενώ ταυτόχρονα να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις υποχρεώσεις των πληγέντων αγροτών προς τα ασφαλιστικά και δημόσια ταμεία.
καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες, οι καλλιέργειες των οποίων υπέστησαν ζημίες εξαιτίας της πτώσης του αεροπλάνου Αντόνοφ.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, κ Χρήστο Τριαντόπουλο, που άκουσε με προσοχή τα δίκαια αιτήματα των αγροτών της περιοχής μας και μας ανέφερε πως θα μεριμνήσει για την επίλυση τους.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

4
0
X
+
error: Content is protected !!