Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες στον Δήμο Παγγαίου, ανακοινώσεις με παρατράγουδα.

Τέλος στην σύγχυση που δημιουργήθηκε έδωσε ο Δήμαρχος Παγγαίου.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα από τον Δήμαρχο Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη έγινε γνωστό και επίσημο  ότι: 

Για σημερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ λόγω χιονόπτωσης , ψύχους και προβλημάτων ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ .

Τέλος στην σύγχυση.

Χτες το βράδυ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου και είχαμε δημοσιεύσει που έλεγε:

Για αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί των Δημοτικών Ενοτήτων Παγγαίου και Ελευθερούπολης , λόγω έντονης χιονόπτωσης.
Για τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες θα εκτιμηθεί η κατάσταση και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση αύριο το πρωί.

Αλλά λίγα λεπτά αμέσως μετά, ακολούθησαν ανακοινώσεις κάποιων αντιδημάρχων  στο f.b. που μίλαγαν για ανοικτά σχολεία και περιέπλεξαν την κατάσταση  αφού γονείς και χρήστες (ακόμα και δημοσιογράφοι) άρχισαν να τις κοινοποιούν μεταξύ τους παραπληροφορώντας ο ένας τον άλλον ότι τα σχολεία θα είναι ανοιχτά και οι γονείς να προχωρούν σε λάθος προγραμματισμό, χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι (που μπορείτε να διαβάσετε) που ακολούθησαν με εκπαιδευτικούς που δείχνει το μέγεθος της σύγχυσης που προκλήθηκε. 

Δείτε την φατσομαχία ανακοινώσεων ……..

 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,016 προβολές
X
+