Ανακοίνωση  Αγαπητοί γονείς και μαθητές το Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου θα παραμείνει κλειστό, από αύριο 11/03 και για 14 ημέρες, ακολουθώντας την κυβερνητική απόφαση για προληπτική αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για οτιδήποτε νεότερο καθώς και για την επανέναρξη των μαθημάτων και τις αναπληρώσεις τους.  Σας ευχόμαστε καλή υγεία!

Στο ίδιο πνεύμα και στην πόλη της Καβάλας αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου & των Φιλαρμονικών Ορχηστρών Καβάλας – Κρηνίδων

Στο Δήμο Καβάλας, εκτός από τις σχολικές μονάδες και των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης , αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και των Φιλαρμονικών Ορχηστρών Καβάλας και Κρηνίδων, έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Για την επαναλειτουργία τους θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια ξεκίνησε σήμερα η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολείων και των πανεπιστημίων στην Ελλάδα, των φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εξωσχολικών δομών όπου συναθροίζονται μαθητές για 14 ημέρες, έως και την 25η Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και η ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων για την εθνική επέτειο.  

Θυμίζουμε 

1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

0
0
X
+
error: Content is protected !!