Καταστροφική αναζωπύρωση στο Θεολόγο, Ποτό, Λιμενάρια

Αντισυνταγματικές οι εκλογές τον Οκτώβριο 2019

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες αυτή την στιγμή από την Θάσο, οι πληροφορίες μιλάνε για σημαντική αναζωπύρωση σε μέτωπα της πυρκαγιάς με πολύ μεγάλα προβλήματα στον Θεολόγο με πληροφορίες ότι καίγονται σπίτια αυτή την στιγμή και αναζωπύρωση και έξαρση Ποτού, Ραχώνι, στα Λιμενάρια και Καλλιράχη.

Πριν λίγο σε τηλεφωνική επαφή με την  εφημερίδα Χρονόμετρο ο δήμαρχος Θάσου ζήτησε βοήθεια από το εξωτερικό..

Ολόκληρη η δήλωση

«Η φωτιά είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Σβήνει η μια εστία και προκύπτουν άλλες δύο, εκεί που νομίζουμε ότι όλα είναι τακτοποιημένα. Οι πυροσβέστες, ο στρατός μάχονται με τη φωτιά. Έχουμε όλα τα διαθέσιμα εναέρια μέσα που διαθέτει η χώρα, πότε είναι πέντε, πότε είναι επτά, πότε δεκαπέντε. Αυτή είναι όλη η δύναμη της χώρας. Αν η χώρα μας έχει αυτές τις δυνάμεις, που δεν είναι ικανές να σβήσουν τη φωτιά, τότε ας απευθυνθεί σε δυνάμεις άλλων χωρών να συμπράξουν. Έγινε κι άλλες φορές, όπως στη φωτιά του Καλοχωρίου και δεν προχώρησε προς τη Θεσσαλονίκη. Κάνω έκκληση σε όποιον ακούει αυτό το μήνυμα και κυρίως προς την πατρίδα μου να κάνει τα πάντα. Δεν είναι απάντηση ότι «όλες οι δυνάμεις μας είναι στη Θάσο». Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δηλαδή να μην καεί ολοσχερώς το νησί και τα χωριά του. Αν δεν είμαστε επαρκείς, να ζητήσουμε βοήθεια από άλλες χώρες να συνδράμουν».

εφημερίδα Χρονόμετρο

14344217_10153907594016453_6981941086375314513_n

Πριν λίγο έληξε η συνεδρίαση με τον Πρωθυπουργό ο οποίος αναχωρεί για Αθήνα.

alexisthasos_532_355

Επίσης νωρίτερα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καβάλας ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης με έντονη δυσφορία.

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,136 προβολές
X
+