Με ανακοινώσεις του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου αλλά και του Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη έγινε γνωστό ότι εγκρίθηκε το έργο για τη κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα από το πολιτικό γραφείο του βουλευτού Καβάλας και υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλου, γίνεται γνωστό ότι υπογράφηκε η οριστική ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για το έργο: «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Ν. Πέραμο» του Δήμου Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ.

Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Περάμου. Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και έρχεται σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε γίνει ενόψει της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στην Καβάλα, στις 20 Μαΐου 2021.

Παράλληλα ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την έγκριση του έργου και τόνισε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό και το επιτελείο για την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η Κυβέρνηση μας βρίσκεται δίπλα στις νέες και τους νέους αθλητές και αθλήτριες με καίρια έργα υποδομών.

9
0
X
+
error: Content is protected !!