Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο δήμο Παγγαίου μετά την καταγγελία Ξουλόγη για τα δίμηνα.

Σε χιονοστιβάδα μεγατόνων εξελίσσετε η καταγγελία Ξουλόγη για τα δίμηνα, αφού με νέα εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επιθεωρητή του  ΑΣΕΠ Γεώργιου Μποροδήμου στον χορό μπαίνουν και όλα τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Παγγαίου.
Με κατεπείγον έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Παγγαίου  του κου Μποροδήμου ζητούνται από ΔΕΥΑ Παγγαίου, την Μονομετοχική Α.Ε. του Δήμου, το Νομικό Πρόσωπο Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ όλες οι σχετικές πληροφορίες για τα δίμηνα και όλα τα ονόματα των διοικήσεων και όλων αυτών που ψήφισαν τα δίμηνα για την περίοδο  2011-2017. Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες πρώην και νυν στελέχη αυτών των υπηρεσιών θα βρεθούν στην ίδια θέση με τους 56 Δημοτικούς Συμβούλους, δηλαδή στην θέση του κατηγορούμενου με κίνδυνο διώξεων και καταλογισμού των ποσών . 

Και πειθαρχικές διώξεις;  

Ταυτόχρονα η Οδύσσεια ή καλλίτερα η Ξουλογεία για τους Νυν και πρώην Δημοτικούς Συμβούλους  δεν έχει τέλος, οι μεν δημοτικοί σύμβουλοι που το επάγγελμα τους σχετίζεται με την δικαιοσύνη (Κων. Πετρόπουλος δικαστικός υπάλληλος, Κων. Γάκης δικαστικός επιμελητής, Αποστ. Δημητρακούδη Δικηγόρος  ήδη κλήθηκαν να απολογηθούν στο ειδικό σώμα των νομικών στο  εφετείο της Κομοτινής. Το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς  δημοτικούς συμβούλους όπως Σταμάτη Ματσάγκο  πρ. δημοτικός σύμβουλος Ξουλόγη, Γιώργος Καλλινικίδης πρ. δημοτικός σύμβουλος Φιλόσογλου που κλήθηκαν σε απολογία από αντίστοιχη αρχή των εκπαιδευτικών. 

Κλήση Ξουλόγη στο πειθαρχικό για απολογία στην καταγγελία εναντίον του εαυτού του.

 Και βέβαια με κερασάκι την κλήση σε  απολογία του ίδιου του Βασιλή Ξουλόγη, αφού με την καταγγελία του έθεσε τον εαυτό του κατηγορούμενο όπως και όλους τους πρώην και νυν δημοτικούς του συμβούλους.
Η νέα κλήση για απολογία του  Βασίλη Ξουλόγη έγινε από το πειθαρχικό των δημοτικών υπαλλήλων αφού όπως είναι γνωστό ο Βασ. Ξουλόγης είναι Δημοτικός υπάλληλος στην υπηρεσία των Νεκροταφείων Καβάλας. Επίσης ο Βασ. Ξουλόγης βλέποντας ότι πλέον είναι ορατή και η καταδίκη του έχει επιδοθεί σε αγώνα εναντίον του εαυτού του  αφού εκλιπαρεί στελέχη της κεντρικής εξουσίας για λύση και ειδικότερα πιέζει Βουλευτές του Νομού Καβάλας για την παρέμβαση τους και να φέρουν το θέμα στη Βουλή για νομοθετική ρύθμιση πράγμα το οποίον φαίνεται να μην είναι εφικτό  με τα σημερινά δεδομένα.  
Όσο για την παράταξη Ξουλόγη τα στοιχήματα πάνε και έρχονται αν από την σημερινή ομάδα των δημοτικών του Συμβούλων θα παραμείνει έστω και ένας μέχρι τέλους. Οι πληροφορίες θέλουν και τους 6 δημοτικούς συμβούλους του εν΄αναμονή των εξελίξεων να ανακοινώνουν την ανεξαρτητοποίηση τους ή παραίτηση τους μετά το φιάσκο των κακοπροαίρετων καταγγελιών του Ξουλόγη που έθεσε αυτούς και τις οικογένειες τους σε απρόβλεπτους κινδύνους. 

Ίσως πλέον ο Βασίλης Ξουλόγης πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά την κουβέντα που του είχε απευθύνει ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες  Ξουλόγη.

Πραγματικά, καλύτερα για εσάς είναι ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα δίχως τέλος.

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,049 προβολές
X
+