Καταδίκη Ξουλόγη και από την ΚΕΔΕ μετά την καταδίκη του και από το Δ. Συμβούλιο Παγγαίου.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τους συναδέλφους του για το πόρισμα του Επιθεωρητή του ΑΣΕΠ, που έκρινε τις προσλήψεις διμήνων παράνομές και που πόρισμα προτείνει τον καταλογισμό των ποσών των αποδοχών των συμβασιούχων εργατών στους ψηφίσαντες δημοτικούς συμβούλους τις εν λόγω αποφάσεις για τις περιόδους 2011-14 και 2014-19 μετά την καταγγελία του πρώην Δημάρχου Βασ. Ξουλόγη.
Ο δήμαρχος Παγγαίου ενημέρωσε τα μέλη της ΚΕΔΕ για την κατάσταση (video) και αμέσως μετά εισέπραξε την πλήρη στήριξη του σώματος αφού υπήρξε ομόφωνη καταδίκη του Βασίλη Ξουλόγη και της καταγγελίας του και δήλωσαν ότι το θέμα πλέον είναι πολιτικό και πρέπει να υπάρξει άμεσα πολιτική διευθέτηση του θέματος διότι μετά την καταγγελία του Βασ. Ξουλόγη αυτή η ιστορία θα επεκταθεί και σε άλλους δήμους με αποτέλεσμα τα δημοτικά συμβούλια, οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και άλλοι θεσμικοί παράγοντες θα εμπλακούν ποινικώς και σε δικαστικούς κυκεώνες.

Ο Βασ. Ξουλόγης σε πλήρη πολιτικό αποκλεισμό.

Μετά και από την καταδίκη της ΚΕΔΕ ο Βασίλης Ξουλόγης βρίσκετε πλέον σε απόλυτο πολιτικό αποκλεισμό αφού και οι δημοτικοί  σύμβουλοι της παράταξης του λίγες μέρες πριν στο δημοτικό συμβούλιο υπέγραψαν όλοι τους την τελική απόφαση του Δ.Σ. που αρνείτο το περιεχόμενο της καταγγελίας του Βασίλη Ξουλόγη ως βάσιμη και αναληθής και καταδίκαζε την εν λόγω ενέργεια του πρώην Δημάρχου, συγκεκριμένα η απόφαση έγραφε:

Το σώμα αρνείται το περιεχόμενο τις από 25/4/2016 αναφοράς- καταγγελίας του Βασίλειου Ξουλόγη ως αβάσιμη και αναληθής και αποφαίνεται ότι η πρόσληψη εργαζομένων με τις διαδικασίες του άρθρου 206 του ΚΔΚΥ με συμβάσεις εργασίας δίμηνης διάρκειας που πραγματοποιήθηκε με την υπ΄ αριθμό 87/2016 απόφαση του ΔημοτικούΣυμβουλίου έγινε αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Παγγαίου στις υπηρεσίες καθαριότητας , περιβάλλοντος και πρασίνου .

Καταδικάζει την εν λόγω ενέργεια του πρώην Δημάρχου και εμμένει στην άποψη ότι η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου επέβαλλε την λήψη των αποφάσεων πρόσληψης εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας δίμηνης διάρκειας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη σημερινή συζήτηση και καταδίκη από την ΚΕΔΕ.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
4,986 προβολές
X
+