Μετά το συμβάν στο Γυμνάσιο Ελευθερούπολης με τα ιπτάμενα αντικείμενα που πέρα από τα μονωτικά υλικά όπως μας κατήγγειλαν υπήρχαν και άλλα αντικείμενα και την πτώση τους από την οροφή του σχολείου ΕΔΩ, είχαμε και αυτή την γραπτή καταγγελία από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Ως Σύλλογος Γονέων μαθητών Γυμνασίου Ελευθερούπολης είχαμε επισημάνει στη Διεύθυνση του σχολείου την επικινδυνότητα εκτέλεσης εργασιών στη στέγη του κτιρίου σε περίοδο λειτουργίας των σχολικών μονάδων και όπως μας αναφέρθηκε υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά του αναδόχου και του Δήμου πως δεν υπάρχει κίνδυνος. Το σημερινό επεισόδιο δυστυχώς έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μας. Είναι ξεκάθαρο πως ευθύνη για την τήρηση των όρων ασφαλείας έχουν τόσο ο ανάδοχος του έργου, όσο και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Παγγαίου που έχουν την ευθύνη επίβλεψης. Αναγνωρίζουμε πως οι εργασίες είναι απαραίτητες δεδομένων των φθορών στη στέγη, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για εκπτώσεις στην ασφάλεια των παιδιών μας.

Ασβεστά Ειρήνη, πρόεδρος Συλλόγου γονέων μαθητών Γυμνασίου Ελευερούπολης.Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε στο 693663#### Ασβεστά Ειρήνη

Όσο για το δήμο δηλώνει άγνοια και όπως πάντα ΌΛΑ ΚΑΛΑ όλα ανθηρά…. και αποποίηση ευθυνών…… ο άλλος πάντα φταίει….
Που βέβαια δεν το συζητάμε ότι είναι εγκληματική η αμέλεια του ανάδοχου του έργου.

0
0
X
+
error: Content is protected !!