Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχουν 5 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στις Ελευθερές του Δήμου Παγγαίου, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα άλλα 5 της προηγούμενης εβδομάδας στο Ελαιοχώρι , φτάνοντας τα 10 “γνωστά” στην Δ..Ε . Ελευθερών. Τα 5 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν από ιδιωτικό εργαστήριο, αλλά το προηγούμενο Σάββατο 17/10 ΕΔΩ που κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. βρέθηκε στις ο Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου και πραγματοποίησε δειγματοληπτικό έλεγχο σε κατοίκους της περιοχής, μετά την ραγδαία αύξηση που είχε παρατηρηθεί στο Χωρίο. Οι πληροφορίες μιλούσαν για 60 τεστ. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μάθαμε τα επίσημα αποτελέσματα αυτών των τεστ. Κανένας φορέας παρόλο τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις δεν ανακοίνωσε τι ακριβώς βρέθηκε στο Ελαιοχώρι. Εικάζεται ότι τα κρούσματα συμψηφίστηκαν και ανακοινώθηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ στην αόριστη “Σούμα” των κρουσμάτων στη Π.Ε. Καβάλας της εβδομάδας που πέρασε. Θυμίζουμε ότι τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν στην π.ε. Καβάλας αυτή την βδομάδα είναι αρνητικό ρεκόρ και ξεπερνούν τα 50, μόνο σήμερα ανακοινώθηκαν 12 στην π.ε. Καβάλας, μη συμπεριλαμβανομένων των 5 νέων στις Ελευθερές.

Χτες έγινε γνωστό ότι παίκτης του Γ.Σ. Ελευθερούπολης βρέθηκε θετικός στο covid, στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι ένα βρέφος και ο πατέρας του στην Ελευθερούπολη είναι θετικοί, πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ένα κρούσμα στο Κοκκινόχωμα, είχε γίνει λόγος για ένα ακόμα 54 χρόνο σε χωριό του Παγγαίου, την περασμένη εβδομάδα είχαν ανακοινωθεί τα 5 πρώτα κρούσματα στο Ελαιοχώρι και σήμερα προστέθηκαν άλλα 5 στις Ελευθερές.  Άρα με μια απλή πρόσθεση σε διάστημα μιας βδομάδας τα απολύτως “γνωστά” κρούσματα είναι 15. Αλλά υπάρχουν υπόνοιες και αμφιβολίες ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα αυτό το διάστημα στον Δήμο και ειδικότερα στο Ελαιοχώρι.
Με την τροπή που έχουν πάρει πλέον τα πράγματα, είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος Παγγαίου να ενημερώνεται καλλίτερα και να ενημερώνει τους Δημότες του για την αλήθεια . Όπως είναι γνωστό τεστ γίνονται και στο ΕΣΥ Ελευθερούπολης και μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει πόσα τεστ έχουν γίνει και τα αποτελέσματα τους.
Διανύουμε τον 8 μήνα της πανδημίας και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στον Δήμο Παγγαίου, σε ένα δήμο που έχουμε μια διοίκηση που πλασματικά ωραιοποιεί εικόνες και καταστάσεις και έχει ως μονάδα μέτρησης ευημερίας τα σκουπίδια……

Ανακοίνωση:

Μετά την αρχική ανάρτηση μας ο αντιδήμαρχος Χρ. Πριονίδης μας ανακοίνωσε ότι από τα τεστ που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στο Ελαιοχώρι την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν ακόμα 3 νέα κρούσματα στο Ελαιοχώρι.  Άρα το σύνολο στο Ελαιοχώρι μέχρι σήμερα είναι 8 κρούσματα. Με σύνολο 18 στον δήμο Παγγαίου αυτή την βδομάδα  

0
0
X
+
error: Content is protected !!