ΚΑΛΕΣΜΑ Μια δημιουργική απασχόληση για τον καθένα

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Μια δημιουργική απασχόληση για τον καθένα.

Από το 1983 ο Μορφωτικός πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Περάμου  αναπτύσσει μια πολύπλευρη δράση, ενεργοποιώντας την  ερασιτεχνική δημιουργία και προσφορά των ίδιων των πολιτών, μετατρέποντάς την σε αστείρευτη πηγή πολιτισμού.

Από την ίδρυση του και μέχρι σήμερα, έκανε προσεγγίσεις με όλους τους φορείς της παράδοσης και της τέχνης  της περιοχής μας. Συμμετείχε ενεργά σε πρωτοβουλίες για το περιβάλλον. Συνεργάστηκε σταθερά με ανθρωπιστικές οργανώσεις. Πήρε θέση σε σημαντικά ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

Το 2002 δημιουργείτε το τμήμα της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας του Συλλόγου που έμελλε να συμβάλλει καθοριστικά στην πραγματοποίηση των πολιτιστικών πρωτοβουλιών του Συλλόγου. Μαζί με την δημιουργία της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας το 2004 καθόρισαν το πολιτιστικό πλαίσιο που θα κινούνταν ο Σύλλογος.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές παρέχουν στο χώρο της επικοινωνίας από το καλοκαίρι του 2008 δημιούργησε την ιστοσελίδα με στόχο την προβολή των δράσεών του σε περισσότερους. Σύντομα θα κοινοποιηθεί και η σελίδα στο facebook με στόχο την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την  αμφίδρομη σχέση μεταξύ μας.

Σήμερα λειτουργεί τμήματα παραδοσιακών χορών, χορωδίας, θεάτρου, γυμναστικής, εικαστικών. Σας καλούμε να πλαισιώσετε τα τμήματα.  ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.       Πιστεύουμε ότι η προσφορά στον πολίτη, η συμμετοχή στα κοινά, αλλά και οι κοινοποίηση προβληματισμών, σκέψεων, προσεγγίσεων για τον τόπο μας, το περιβάλλον του, την λειτουργία των θεσμών του τη μόρφωση των παιδιών μας, πρέπει να είναι διαρκής και αδιάκοπη. Αυτός ήταν και παραδοσιακά ο ρόλος του συλλόγου μας στην κοινωνία.


32 χρόνια μετά, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι αποτελούσαμε και αποτελούμε ένα ενδεικτικό σημείο αναφοράς.

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,581 προβολές
X
+