Και τώρα τι; Βασίλη Ξουλόγη

Η κακόβουλη καταγγελία του Βασίλη Ξουλόγη για τα δίμηνα ξεκάθαρα γύρισε μπούμερανγκ για τον ίδιο. 

Πρώτον γιατί έφερε εκείνον αλλά και όλους (νυν και πρώην) δημοτικούς συμβούλους του στο σκαμνί των κατηγορουμένων ανήμερα του Αγίου Νικολάου στο εφετείο της Κομοτηνής και αυτο είναι μόνο η αρχή.
Δεύτερον γιατί ανεξαρτήτως των δικαστικών αποφάσεων ο Βασίλης Ξουλόγης κυριολεκτικά διέλυσε την παράταξη του και κατά συνέπεια έχασε πλέον την κάθε ελπίδα της πιθανότητας να ηγηθεί μιας παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Ο Βασ. Ξουλόγης εδώ και μήνες αντί απλά να πει ένα “συγνώμη εντάξει έκανα πατάτα ελάτε όλοι μαζί να δούμε πως μπορούμε να το σώσουμε”. Αντιθέτως σε κάθε δημοτικό συμβούλιο αλλά χειρότερα ακόμα σε κάθε δημόσια δήλωση, ακόμα και στις αναρτήσεις του στο f.b στρεφόταν εναντίον όλων με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Και πιστέψτε με δεν θα αργήσει να στραφεί εναντίον και στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Βασ. Ξουλόγης με αυτή τη στάση του δηλαδή την υπέρμετρη αυταρέσκεια του και τον εγωκεντρικό του χαρακτήρα ποτέ δεν συνειδητοποίησε ότι έχανε την ομάδα του. Πλέον κάθε μέρα ανακαλύπτει ότι μένει μόνος και τα στελέχη του, το ένα μετά το άλλο την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. ‘Ήδη την Παρασκευή το βράδυ κορυφαίος Δημοτικός του σύμβουλος του ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την παράταξη. Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είναι ένας από τους πέντε σημερινούς εν΄ενεργεία δημοτικούς συμβούλους που ήδη έχουν διαμηνύσει την αποχώρηση τους. Ο δε έκτος σύντομα θα δείξει. Αν σε αυτούς τους 5 δημοτικούς συμβούλους προσθέσουμε και άλλους 2 που ήταν υποψήφιοι μαζί του στις τελευταίες εκλογές και ήδη έχουν ανακοινώσει την αποχώρηση τους ο ένας από Ελευθερούπολη και άλλος από Παλαιοχώρι και αθροίσουμε τους σταυρούς που αυτοί οι 7 είχαν πάρει για τον Βασ. Ξουλόγη μιλάμε με ακρίβεια για σύνολο 6.272 σταυρούς. Δηλαδή ο Βασίλης Ξουλόγης στις εκλογές του 2014 είχε συγκεντρώσει 9.761 αν λοιπόν αφαιρέσουμε αυτούς τους 7 σίγουρους μιλάμε 9.761 – 6.272 = 3.489 ρέστα. Και επιτρέψτε μου να κάνω την πρόβλεψη ότι σύντομα άλλα 3 άτομα θα ακολουθήσουν οι οποίοι απαριθμούν άλλους 1.375 σταυρούς, άρα στον Ξουλόγη παραμένουν 3.489-1.375 = 2.114 σταυροί (τα ρέστα τα θέλετε σε τσίχλες ή φουντούνια ; Για μας τους πιο παλιούς). Με άλλα λόγια η πάλε ποτέ δυνατή παράταξη Σωστή Επιλογή γεμάτη με λανθασμένες επιλογές του Βασ. Ξουλόγη μετετράπη σε ψιλικατζίδικο. Πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Και όπως είπε ο Φίλιππος Αναστασιάδης: Κύριε Ξουλόγη καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Ο σοφός λαός λέει   το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και ο Βασίλης Ξουλόγης απέδειξε στην ομάδα του ότι σίγουρα δεν είναι σοφός.

Την πρώτη φορά έσυρε όλη την ομάδα του στα δικαστήρια στην υπόθεση Πόθεν έσχες μόνο και μόνο για να εκδικηθεί την καταγγελία  που εκείνος είχε υποστεί στο παρελθόν. Βέβαια όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν αθωωθεί, αλλά ακόμα η ιστορία δεν έχει τελειώσει για κάποιους γιατί εκκρεμεί δεύτερη καταγγελία  του Βασ. Ξουλόγη για μη ανάρτηση (δημοσίευση) αυτών.

Η δεύτερη αμαρτία του Τέως είναι η κακόβουλη καταγγελία των διμήνων με αποτέλεσμα όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι (αλλά και των άλλων παρατάξεων) να κινδυνεύουν πέρα των ποινικών και πειθαρχικών κυρώσεων, με τον καταλογισμό και την απόδοση των αμοιβών που κατεβλήθησαν στους διμηνίτες. Και μην αναφερθούμε στη δύσκολη θέση που έχει φέρει τον Δήμο Παγγαίου και την λειτουργία του.

Αλλά η τρίτη και μεγαλύτερη αμαρτία του Βασ. Ξουλόγη είναι η αλαζονική συμπεριφορά του και η εν΄γένει στάση του. Και αυτό ήδη αλλά και από εδώ και πέρα θα το πληρώνει ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης.
Ο Βασ. Ξουλόγης όλους αυτούς τους μήνες χωρίς να δείχνει κανένα ίχνος ότι έχει αντιληφθεί την ζημιά που έχει προξενήσει και χωρίς κανένα ίχνος ευθιξίας και μεταμέλειας, εξακολουθεί να αποποιείται τις ευθύνες της γκάφας του και συνεχίζει να στρέφεται εναντίον όλων των άλλων πλην του εαυτό του, “ξεχνώντας” συνέχεια ότι εκείνος είναι απόλυτα υπεύθυνος μετά την απαράδεκτη και επιπόλαια καταγγελία του. Ακόμα και σήμερα συνεχίζει να υποτιμά όλους αλλά και όλη την κατάσταση και ηθελημένα και ψευδώς να παραπλανεί τους συμβούλους και τους δημότες.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,453 προβολές
X
+