Οι πολιτιστικές και γενικώς οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα είναι περιορισμένα ως ανύπαρκτα, παρόλο αυτά μαθαίνουμε από τις καταγγελίες του δημ. συμβούλου Ανέστη Τσαβδαρίδη ότι ο δήμος Παγγαίου θα καταβάλει 10.000€ για διαφήμιση και προβολή στα δύο τηλεοπτικά κανάλια της Καβάλας. Πρώτη φορά που το κονδύλι φτάνει τόσο ψηλά και μάλιστα σε εποχή χωρίς εκδηλώσεις και όλοι διερωτώνται τι και ποιους ακριβώς θα προβάλουν τα κανάλια.

Πάντως για την συνεχόμενη υπέρ προβολή δυο συγκεκριμένων αντιδημάρχων, μιας προέδρου κιν. επιχ.  και ενός τοπικού προέδρου η δαπάνη είναι τεράστια και σκανδαλώδης.  

Βέβαια με την φιλοσοφία και στα πλαίσια των Πετσομμένων και Πετσοκομμένων Μ.Μ.Ε. μπορείς να δείξεις πολλά π.χ. την κομψότητα, την υπέροχη εποχή που ζούμε, το όλα καλά και άγια, την αναμελιά μας .

Ή όπως μια καθυστέρηση ημερών και έλλειψης αποφασιστικότητας της ηγεσίας του Δήμου, να  βαπτίζεται σε: Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Παγγαίου !

Μιλάμε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην έξοδο / είσοδο του Αγ. Ανδρέα με την έναρξη εκεί των πλευρικών διοδίων. Ουρές χιλιομέτρων, επικίνδυνη, χωρίς εναλλακτική διαφυγή οχημάτων πρώτης βοήθειας κλπ. 

Ακούσαμε και διαβάζουμε από χτες (4 Αυγούστου) ότι:

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Παγγαίου στα προβλήματα που προκάλεσε η λειτουργία των πλευρικών διοδίων της Εγνατίας οδού στον Άγιο Ανδρέα.  Όλα αυτά οδήγησαν την διοίκηση του Δήμου Παγγαίου σε άμεση αντίδραση με επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ανασταλεί και επανασχεδιαστεί η λειτουργία των πλευρικών διοδίων του Αγίου Ανδρέα καθιστώντας σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προβούμε σε δυναμικές παρεμβάσεις σε συνεννόηση με όλους τους θιγόμενους φορείς .

Λοιπόν να πούμε πρώτα ότι τα πλευρικά διόδια ξεκίνησαν την λειτουργία τους με ένα χρόνο καθυστέρηση και ταλαιπωρία των κατοίκων την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021  τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν το πρώτο Σ/Κ (24/25 Ιουλ.). Ακριβώς την επομένη (Δευτέρα 26) υπήρξε η κατακραυγή των οδηγών & φορέων  αλλά και η άμεση παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κ. Αντωνιάδη. Με δηλώσεις, από τις 27 Ιουλίου (9 μέρες πριν) το πρόβλημα γίνεται γνωστό στο πανελλήνιο αφού όλα τα μεγάλα κανάλια έδωσαν διάσταση στις 28/8 στις δηλώσεις Κ. Αντωνιάδη ΕΔΩ 

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Κ.Αντωνιάδης στέλνει επιστολή στην Εγνατία Οδό Α.Ε. και θέτοντας υπαρκτά και επικίνδυνα προβλήματα ζήτησε τον επανασχεδιασμό της λειτουργίας  των διοδίων Αγ. Ανδρέα. ΕΔΩ 

Και έρχεται ο δήμος Παγγαίου (ο θιγόμενος δήμος) στις 4/8 δηλαδή με τουλάχιστον 11 μέρες καθυστέρηση από τότε που προέκυψε το πρόβλημα, που άλλοι το έχουν αναδείξει και φορείς ήδη απαιτούσαν λύση. Έρχεται λοιπόν ο δήμος Παγγαίου και μιλά για άμεση αντίδραση με επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ανασταλεί και επανασχεδιαστεί η λειτουργία των πλευρικών διοδίων του Αγίου Ανδρέα!!!!!!!! 

Εμείς τι να πούμε; Απλά να πούμε μπράβο στον δήμο για μια ακόμα  φανταχτερή ανάρτηση, μια ακόμα επιστολή, (το ψήφισμα περιμένω), κατόπιν εορτής.

Το είχαμε γράψει με το τίτλο  Άλλοι πετάνε αητό και άλλοι σου λύνουν τα προβλήματα ΕΔΩ.

Η διοίκηση Αναστασιάδη η πιο κομματοποιημένη διοίκηση των τελευταίων εποχών, όσο περνά ο χρόνος θυμίζει γνωστό και μη εξαιρετέο Βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας που όλο οι άλλοι κάνουν την δουλειά αλλά εκείνος πάντα φρόντιζε να φανεί ότι έλυνε κατόπιν ενεργειών του το πρόβλημα.

Με 10.000€ στα τηλεοπτικά κανάλια όπως έλεγε ένας καθηγητής μου μπορείς να δείχνεις σκ@….όνη και να μιλάς για χρυσό…….

Στο κάτω κάτω όλοι κομψοί είμαστε!! 

8
1
X
+
error: Content is protected !!