Μια νέα δημοτική παράταξη βρίσκεται στα σπάργανα στο Δήμο Παγγαίου. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ Γιώργος Γερομάρκος αυτές τις μέρες κινείτε έντονα για την στελέχωση μιας νέας δημοτικής παράταξης ώστε να συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου. Η παράταξή αυτή όπως μας είπε ο κ. Γερομάρκος απευθύνεται σε όλο το φάσμα του Δημοκρατικού τόξου μακρυά από κομματικές εξαρτήσεις και χρίσματα.Μια εναλλακτική λύση για ανθρώπους που θέλουν να μείνουν μακριά από τα άκρα.

Τέλος στο έρωτα Ξουλόγη ΣΥΡΙΖΑ; 

Πριν λίγες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑανακοίνωσε 99 ονόματα ΕΔΩ των υποψηφίων Δημάρχων που θα στηρίξει τον Μάιο στις εκλογές και το όνομα του Βασ. Ξουλόγη δεν υπάρχει. Σίγουρα θα υπάρξει και άλλη ανακοίνωση ονομάτων αλλά όπως μας δήλωσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: ήταν μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι αλλά βρήκε περισσότερους ενάντια παρά υποστηρικτές  που καθιστά χλομό μια τέτοια συνεργασία. Η ανακοίνωση της όταν έγινε αφύπνισε πολλούς και στις δυο πλευρές. Αποτέλεσμα; Ειδικότερα στο στρατόπεδο  Ξουλόγη που κακά τα ψέμματα ήταν η Πράσινη (όχι οικολογικά) παράταξη. Βαθμοφόροι και χοντρά χαρτιά του ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή ότι άλλου φορολογικού μητρώου σκεφτείτε, το ορθόδοξο κίνημα, δεν καλό-είδαν το σενάριο και μεγάλα και γνωστά στελέχη της παράταξης “Σωστή επιλογή” απειλούν και με αποχώρηση σε περίπτωση μιας τέτοιας συνεργασίας. Αναρωτιούνται πως μπορούν στο όνομα της όποιας συνεργασίας να ξεπεράσουν, να ξεχάσουν όλες τις κατηγορίες, τον διασυρμό, την ρετσινιά που παίζει σε τοπικό αλλά και κομματικό επίπεδο στην κεντρική εξουσία. Πως άνθρωποι που έστισαν την παράταξη, πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι (που δεν είναι λίγοι) ακόμα και πρώην.. υπ. βουλευτές του κινήματος καλούνται να συνεργαστούν και αύριο να είναι ή συνυποψήφιοι ή να κάνουν αγώνα για τους αδερφούς απολειφάδια υποψηφίους τους ΣΥΡΙΖΑ απομεινάρια του εμφυλίου και να συμμετέχουν και ίδιοι σε αυτό που χαρακτηρίζουν κάκιστη παρένθεση στη πορεία της χωράς μας και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να γράφουν στην προσωπική τους σελίδα τα παρακάτω,.

Το ορθόδοξο λέει ξεκάθαρα ΟΧΙ στο να γίνει μέρος στο αποΚΟΜΜΑ του ΠΑΣΟΚ όπως αποκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Χώρο του “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πλήρως υπάκουοι και ταγμένοι στις επιλογές και αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρεμπιπτόντως νωρίτερα σήμερα με post στο f.b αντιδήμαρχος θυμίζει με υπερηφάνεια και επιβεβαιώνει τις επιλογές της παράταξης “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Οι διεργασίες συσπείρωσης της δεξιάς συνεχίζονται μη εξαιρουμένης και του μορφώματος της ακροδεξιάς. Και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνεργασία με μέλη της.

Και κλείνοντας φίλοι μου προσοχή μεγάλη προσοχή εκεί έξω γιατί πρώτον γλιστράει και κατά δεύτερον μεγαλύτερη προσοχή γιατί είναι η εποχή της κωλοτούμπας, δηλαδή τι εποχή; λέμε για τον αιώνα της κωλοτούμπας, προσέξτε λοιπόν μην φάτε ξώφαλτσα καμιά κλωτσιά από τους άφθονους κωλοτούμπες – κυβιστές Εγώ έφαγα και έμαθα, προσέξτε καλά τις ξώφαλτσες ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ εύκολα να συμβεί και σε εσάς.

0
0
X
+
error: Content is protected !!