Φωτιές έχει ανάψει η συνέντευξη του Δημάρχου Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδη σε μέσο ενημέρωσης της Χαλκιδικής όπου δήλωσε μεγάλο success story φέτος του τουρισμού στον Δήμο Παγγαίου, λέγοντας ότι στο δήμο Παγγαίου η πληρότητα φτάνει το 90% και ότι γενικότερα ο τουρισμός κυμαίνεται στα περσυνά επίπεδα.
Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες και ήρθαν σωρηδόν οι αντιδράσεις και διαψεύσεις.
Πέρα από την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης, τον θυμό των επαγγελματιών του κλάδου, το πρώτο μεγάλο χαστούκι για τον Φιλ. Αναστασιάδη ήρθε μέσα από την ομάδα του αφού η αντιδήμαρχος τουρισμού Ελένη Μπενή σε σημερινή της συνέντευξη διαψεύδει τον δήμαρχο κατηγορηματικά.

Ξεκάθαρα δηλώνει για μία πολύ άσχημη επίδοση του τουρισμού τον Ιούλιο αφού υπήρξε μια Βουτιά στα καταλύματα και καταστήματα από τον Ιούνιο που ήδη τον Ιούνιο είχε καταγραφή μια πτώση 50% από πέρσι. Και με νύχια και δόντια ελπίζουν σε ένα 50% τον Αύγουστο και ότι τίποτα δεν θυμίζει το καλοκαίρι του 2019. Όταν ο Αναστασιάδης τα παρουσίασε όλα ρόδινα και μιλά για μια πτώση μόνο του 10% από το 2019.


Την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στην εφημερίδα Ενήμερος του Παγγαίου.

Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει και από την αντιπολίτευση και όπως χαρακτηριστικά έγραψε μεταξύ των άλλων ο Δημ. Μπαταλογιάννης:
Κρίμα για τον τόπο μας να έχουμε ένα Δήμαρχο που ζει σε όνειρο θερινής νυχτός.
Πρέπει κάποιος να τον ξυπνήσει ρε παιδιά.
Το καράβι είναι ακυβέρνητο.
Ο καπετάνιος κοιμάται….

Δείτε την ανάρτηση του

Αλγεινή εντύπωση έκανε όπως μας μετέφεραν επιχειρηματίες και η στάση του προέδρου του τοπικού Ν. Περάμου Μάκη Ζουμπλιού ο οποίος παρόλο τα παράπονα και τα δημοσιεύματα του για την απελπιστική κατάσταση του τουρισμού τις προηγούμενες μέρες, ήταν ο πρώτος που έτρεξε να δώσει καρδούλα στην συνέντευξη του δημάρχου όταν από κάτω γινόταν γλέντι σχολίων.

Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Ν. Περάμου έγραφε:

Και όπως μας είπε κάποιος απογοητευμένος : Τι περίμενες από αυτούς που καβάλησαν το καλάμι μετά το 60%, τώρα μόνο μούρη, δεν ελπίζουμε σε πολλά.

0
0
X
+
error: Content is protected !!