Μήπως συμβαίνει κάτι στον δήμο Παγγαίου; Μήπως κάποιοι από την ομάδα ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσπαθούν να πουν κάτι στον Φιλ. Αναστασιάδη στέλνοντας του μηνύματα  μέσα από το αγαπημένο του facebook; 

Οι αντιδράσεις πολλές πλέον στη ατυχέστατη δήλωση του Δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη ότι ο τουρισμός στον δήμο Παγγαίου κυμάνθηκε περίπου στα περσινά επίπεδα, αλλά και η επιμονή του μέσω δημοσιευμάτων (κανείς δεν ξέρει ποιος τα προωθεί) ότι ακόμα και σήμερα και με όλα τα έκτακτα μέτρα, και κρούσματα, οι τουρίστες συνεχίζουν να συρρέουν κατά χιλιάδες, πλέον μόνο αγανάκτηση δημιουργεί στους ανθρώπους και εργαζόμενους του τουρισμού, αφού βλέπουν ότι το τέλος μιας καταστροφικής  σεζόν έφτασε απρόοπτα και άδοξα, και το τελευταίο που θέλουν είναι ψέματα και ένα χτύπημα στον ώμο από τον δήμαρχο τους και το ότι καλά τα πήγαμε, του χρόνου ακόμα καλλίτερα, και περιμένουν μέτρα στήριξης και από την κυβέρνηση και τον δήμο. 

Η πρώτη αντίδραση και διάψευση στην μυθοπλασία μιας πετυχημένης τουριστικής χρονιάς , ήρθε από την αντιδήμαρχο τουρισμού Ελένη Μπενή που μας προσγείωσε στη πραγματικότητα  αφού έκανε λόγο για 50 -60% πτώση από πέρσι.  Η δεύτερη διάψευση ήρθε από τον Χρ. Μποσμπότη σε συνέντευξη δήλωσε: Βαλκάνιοι δεν ήρθαν, βέβαια και είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι ενώ όλοι μιλούν για έναν δύσκολο χειμώνα”. Σήμερα σειρά πήρε ένα ακόμα στέλεχος με βαρύτητα της ομάδας η πρ. Αντιδήμαρχος Όλγα Απατζιά πολύ καλή γνώστρια του τι συμβαίνει στις παραλίες και τον τουρισμό, ειδικά στο Οφρύνιο, η οποία αναδημοσίευσε στην σελίδα της στο F.B. την συνέντευξη του Χρ. Μποσμπότη δείχνοντας ότι συνηγορεί με τις απόψεις του.  Βέβαια ενδιαφέρον έχουν και κάποια σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!