Χτες ο Ε.Ο.Δ.Υ.  ανακοίνωσε 99 κρούσματα για την π.ε. Καβάλας. 

Ο αριθμός κρουσμάτων 99  σε μια μέρα είναι δυστυχώς ένα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων εξ΄αρχής της πανδημίας.

Ο αριθμός κρουσμάτων 17/8 στην π.ε. Καβάλας για τον Αύγουστο έφτασαν 788 και όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν με την δυναμικότητα της εξάπλωσης που έχει και τα πολλά κρούσματα με ραγδαία  αύξηση θα κάνουν σύντομα τον Αύγουστο τον μήνα με τα περισσότερα κρούσματα. Ξεπερνόντας ακόμα και τον μαύρο Νοέμβριο του 2020 με 1188 κρούσματα. 

Είναι πλέον γεγονός ότι το 4 κύμα είναι εδώ και φαίνεται να χτυπά σαν τσουνάμι από το πρώτο χτύπημα.

Συγκρίνοντας το Νοέμβριο του 2020 με τον Αύγουστο του 2021 βλέπουμε στον ημερήσιο πίνακα κρουσμάτων ότι :

 

Ο Νοέμβριος στις πρώτες 17 μέρες είχε 717 και ο Αύγουστος στις πρώτες 17 μέρες έχει ήδη 788. 

Στον πίνακα μπορούμε να συγκρίνουμε τον Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και να πάρουμε μια εικόνα πόσο έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση αφού όλο τον Ιούνιο τα κρούσματα ήταν 99 και όλο τον Ιούλιο τα κρούσματα ήταν 244 και τις πρώτες 17 μέρες Αυγούστου τα κρούσματα έχουν εκτοξευτεί στα 788. 

Σφίγγουν τα πράγματα και στο Γ.Ν. Καβάλας

Ευτυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει η αντίστοιχη ραγδαία αύξηση σε νοσηλείες και διασωληνώσεις, αλλά δεν παύει να υπάρχει αισθητή αύξηση των νοσηλευμένων στο Γ.Ν. Καβάλας  αφού από μηδέν πριν λίγες εβδομάδες έφτασαν τους 27 και από ότι φαίνεται θα ανοίξει και τρίτη κορονοκλινική στο Γ.Ν. Καβάλας.
Και από μηδέν στις ΜΕΘ σήμερα να έχουμε 4 ανθρώπους στην μονάδα ΜΕΘ του νοσοκομείου αφού χτες μια γυναίκα κάτοικος Καβάλας εισήχθη στη μονάδα.
Όλοι οι πιο πάνω ασθενείς (ΜΕΘ και εκτός ΜΕΘ), όλοι τους είναι ανεμβολίαστοι.

Μόνο την Δευτέρα, 350 εμπύρετοι προσήλθαν στο Γ.Ε.Ν Καβάλας, στα τεστ που ακολούθησαν βρέθηκαν κρούσματα που άλλα οδηγήθηκαν σε νοσηλεία και άλλα μπήκαν σε κατ οίκον καραντίνα και παρακολούθηση, αφού πρώτα πήραν ιατρικές οδηγίες προκειμένου να μην κολλήσουν άλλα μέλη των οικογενειών τους ενώ έλαβαν και φαρμακευτική αγωγή.

Αυτή την στιγμή γίνεται μεγάλος αριθμός test στην Καβάλα, τα test που έγιναν χτες το πρωί στο Νοσ. Καβάλας ήταν 131 και βρέθηκαν 16 κρούσματα, στο διοικητήριο την ίδια ώρα έγιναν 227 τεστ με 10 κρούσματα . Συνολικά όλα τα χτεσινά τεστ και αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σήμερα.

4
0
X
+
error: Content is protected !!