Νωρίτερα στο κέντρο της Νικήσιανης είχαμε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων, που το ένα από αυτά μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες.
Συγκεκριμένα γύρω στις 10.30 σήμερα το πρωί αυτοκίνητο μάρκας Seat Ιbiza (πινακίδες Θεσσαλονίκης) που μετέφερε 5 μη νόμιμους μετανάστες ακολουθούμενο από αυτοκίνητο της αστυνομίας εισήλθε στη Νικήσιανη. Στην προσπάθεια τους διαφυγής στα στενά της Νικήσιανης, το όχημα των μεταναστών μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με δύο αυτοκίνητα που κινόντουσαν κανονικά στον δρόμο και τα οδηγούσαν κάτοικοι Νικήσιανης. Ευτυχώς προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα.
Μετά την σύγκρουση οι 5 επιβαίνοντες (μετανάστες) τράπηκαν σε φυγή στα στενά της Νικήσιανης. Λίγο μετά συνελήφθη ένας από αυτούς ελαφρά τραυματισμένος σε αποθήκη παρακείμενης οικίας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το άτομο αυτό ήταν ο οδηγός – διακινητής.
Αυτή την στιγμή ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη και των υπόλοιπων μεταναστών.

6
0
X
+
error: Content is protected !!