Πάνω από 65 καλλιτέχνες γνωστοί στην ελληνική μουσική σκηνή θα συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνεται αύριο, αφιλοκερδώς.
Η συναυλία, θα γίνει ως αντίδραση στην Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Παράλληλα οι διοργανωτές θέλουν μέσω της μουσικής να καταδικάσουν όπως ανέφεραν τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς Ρωσίας, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Επιπλέον θα ζητήσουν να μην έχει καμία στρατιωτική εμπλοκή η χώρα μας στον πόλεμο και θα εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε όλους τους πρόσφυγες και θα απαιτήσουν την κατάργηση των πυρηνικών όπλων.
Όπως τονίζουν τα μέλη του συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος ο κόσμος θα ήταν καλό να συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτελους από τις 17:00 για να στηρίξει με την παρουσία του όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.
Δείτε εικόνες από την σημερινή προετοιμασία στην πλατεία Αριστοτέλους:
π\photos theopinion.