θα θέλαμε να εκφράσουμε, εκ βάθους καρδίας, τις ευχαριστίες μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου για την ειλικρινή, και με πολύ σεβασμό στο σεπτό πρόσωπο του πατέρα μας, Λάμπρου Τουφεξή, για τις τιμές που του απέδωσαν στην πορεία του προς την τελευταία κατοικία της ζωής του, και σε όλους όσους τον συνόδευσαν σε αυτήν, συγγενείς, φίλους και εχθρούς.
Όπως επίσης και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πασχαλίδη, που μας, τίμησαν, εκτός των ενεργειών τους, της αγάπης τους και της εκτίμησης που έτρεφαν στο πρόσωπό του, και με την φυσική τους παρουσία.
Ιδιαιτέρως επίσης να ευχαριστήσουμε και τον φιλίστορα στρατιωτικό κύριο Καλτσογιάννη Βασίλειο, ο οποίος εκφώνησε τον εξαιρετικό, λιτό και περιεκτικό, με βαθύ σεβασμό και αγάπη, επικήδειο στον ναό του Αγίου Ελευθερίου, όπου έγινε και η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού πατέρα μας.
Συγκρατούμε επίσης τα λόγια του Δημάρχου μας:
Η προσφορά μας στο ΔΗΜΑΡΧΟ είναι ίσως τυπική ουσιαστική και θεσμική.
Η εκτίμηση όμως στον άνθρωπο Χαράλαμπο Τουφεξή, δεν μπορεί να εκφραστεί ούτε με λόγια ούτε με πράξεις, γιατί η ανιδιοτελής προσφορά του είναι ανεκτίμητη στην τοπική κοινωνία. Ας τον αναπαύσει ο Κύριος.
Χριστός Ανέστη!
Αληθώς Ανέστη!

0
0
X
+
error: Content is protected !!