Θα διευρύνουμε την παράταξη με ανθρώπους από όλους τους χώρους

Ο Δήμαρχος Παγγαίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης  και επί της ουσίας χτες στο centerTV και το Νίκο Σπιτσέρη και μίλησε για όλα και για όλους. Μετά από σχετικό ερώτημα ο κος Αναστασιάδης μίλησε και για τις πολιτικές διεργασίες εν΄όψη των δημοτικών εκλογών που ήδη έχουν αρχίσει στο Δήμο Παγγαίου. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε από τον έγκριτο δημοσιογράφο αν μετά τις τελευταίες κινήσεις και κάποιων προσυμφωνιών ή συμφωνιών, ανακοινώσεων και φωτογραφιών, υπάρχουν ρωγμές, τριγμοί και αντιδράσεις στην δημοτική ομάδα του, ο Φιλ. Αναστασιάδης μεταξύ των άλλων απάντησε: Κατ΄αρχήν λέτε αλήθεια! Είμαστε μια ανεξάρτητη Δημοκρατική παράταξη. Όλα τα συζητάμε στην ομάδα και παίρνουμε όλοι τις αποφάσεις ομόφωνα. Πρόσφατα συζητήσαμε στην ομάδα το ΑΝ θα μείνουμε απόλυτα στο σχήμα που είχαμε κατέβει στις εκλογές του Μαΐου 2014  ή θα διευρύνουμε την παράταξη με ανθρώπους από όλους τους χώρους. 
Είμαι Άνθρωπος της σύνθεσης !

Για τον Χρήστο Πριονίδη είπε: Με τον Χρήστο Πριονίδη μας ενόνουν πολλά και μας χωρίζουν λίγα.
Και πρόβλεψε ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από τη παράταξη Ξουλόγη.
Μίλησε για την Αποπομπή του Πέτρου Καλένη.
Και όταν ρωτήθηκε για την παραίτηση του Τάσου Μήτρου είπε: Δεν υπάρχουν σκιές είναι καθαρά για προσωπικούς λόγους, ο κος Μήτρου είναι ένας καλός φίλος.
 
Δείτε ολόκληρο το σχετικό βίντεο με το ερώτημα και τι ακριβώς απάντησε ο Δήμαρχος Φιλ. Αναστασιάδης. 

Ο Φίλιππος Αναστασιάδης μίλησε για όλα αυτά τα έργα μικρά και μεγάλα που γίνονται και θα γίνουν σύντομα ξεκινώντας από την έκδοση οικοδομικών αδειών από την νέα Πολεοδομία Παγγαίου.

Ο δήμαρχος για μια φορά ακόμα μίλησε για το Γεωθερμικό Πεδίο Ακροποτάμου και προβλέπει στα πρώτα ορατά αποτελέσματα το 2010 – 11.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,768 προβολές
X
+