Θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου η διακοπή παροχής ρεύματος στους Αμμόλοφους

Θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου η διακοπή παροχής ρεύματος στους Αμμόλοφους

Φίλιππος Αναστασιάδης: ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η υπόθεση των Beach bar των Αμμόλοφων θα κυριαρχούσε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.

Τρεις πτυχές συζητήθηκαν εκτενέστατα χτες

Α) Η διακοπή παροχής Ρεύματος

Β) Σχετικά με τα συμβάντα στη Δημοπρασία

Γ) Με την παραχώρηση πλέον των 7 Beach bar των Αμμόλοφων από την ΕΤ.Α.Δ στον Δήμο Παγγαίου που θα συμβάλλει άμεσα στην εξυγίανση και την νομιμοποίηση τους.

Σε αυτή την ανάρτηση θα ασχοληθούμε με την συζήτηση σχετικά  με την διακοπή ρεύματος, η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο δημοτικός σύμβουλος της “ενωτικής δημοτικής παράταξης Παγγαίου” Τάσου Ορφανίδη κατηγόρησε την διοίκηση για αιφνιδιασμό από την όπως αποκάλεσε “Απροειδοποίητη” διακοπή για να λάβει την απάντηση από τον Φίλιππο Αναστασιάδη ότι όλα έγιναν κατόπιν της απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου την οποία την είχε ψηφίσει  και ο ίδιος   ο Ορφανίδης και ο κ Μπόνος λέγοντας χαρακτηριστικά οι μόνοι που δεν την ψήφισαν και απλά ψήφισαν παρόν ήταν ο Βασίλης  Ξουλόγης, ο Αντρέας Καλλινικίδης, ο Χρ. Πριονίδης και γενικά οι σύμβουλοι της παράταξης Ξουλόγη.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Δημάρχου για “τηλεφωνήματα” που δέχτηκε, λέγοντας παρόλο τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα δεν φοβήθηκα σας το λέω όλοι έχουμε οικογένειες, το έκανα και αν θα χρειαστεί θα το ξανακάνω. ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,110 προβολές
X
+