Θάσος η κατάσταση είναι ελεγχόμενη

Θάσος η κατάσταση είναι ελεγχόμενη

“Η φωτιά δεν τέθηκε υπό έλεγχο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη” 
Μετά την 4η συνεχόμενη μέρα η κατάσταση συνοψίζεται στη πιο πάνω χτεσινοβραδυνή  δήλωση εκπροσώπων των αρχών , η ανησυχία και ο φόβος αναζωπυρώσεων παραμένει αφού εκατοντάδες διάσπαρτα Ελαιόδενδρα ακόμα καίγονται και το μείζον μέλημα είναι  η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, καθώς βεβαίως και η καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες.  Οι 250 και πλέον πυροσβέστες και εθελοντές που δρούν στο Νησί παραμένουν και συνεχίζουν το έργο τους.

Με ανακοίνωση της η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα στους κατοίκους της Θάσου

«Η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, στηρίζει έμπρακτα τους κατοίκους των Δήμων Θερμαϊκού και Θάσου, οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις και πυρκαγιές αντίστοιχα. Ειδικότερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την αναστολή των αποκοπών παροχών πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές στους δήμους Θερμαϊκού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι οποίοι έχουν κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Εξιτήριο αναμένεται να πάρει μάλλον αύριο.

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,830 προβολές
X
+