Πρωτοφανές περιστατικό σε γλέντι ποδοσφαιρικής ομάδας στις Κρηνίδες που είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Γύρω στις 11 στον χώρο που είχε στηθεί το γλέντι του ποδοσφαιρικού συλλόγου «Κεραυνός Κρηνίδων», άνδρας περίπου 60 ετών σηκώθηκε να χορέψει αλλά πολύ γρήγορα επέστρεψε στη θέση του επειδή δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα παρά την άμεση επέμβαση ασθενοφόρου στο σημείο, ο άνθρωπος να χάσει την μάχη από ανακοπή καρδιάς. Παρά το θλιβερό γεγονός και μετά από μια μικρή αναστάτωση το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά.

Σήμερα η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ. ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ Ο, ΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!

Πρόκειται για το απεχθές και ντροπιαστικό γεγονός στην ιστορία του τοπικού μας αθλητισμού. Εχθές, Πέμπτη 08 Αυγούστου 2019, ο Γ.Σ. Κεραυνός Κρηνίδων έκανε το ετήσιο γλέντι του προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα. Κατά τη διάρκεια του χορού, ένας άνδρας 62 περίπου ετών, έχασε την ζωή του από ανακοπή καρδιάς, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων. Το ασθενοφόρο ήρθε πήρε τον νεκρό άνδρα και το γλέντι συνεχίστηκε σαν να μην έγινε τίποτα! Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι από τους παραβρισκομένους κατάλαβαν τι έγινε, η διοίκηση όμως σίγουρα το γνώριζε. Θα πρέπει να μας εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο συνέχισε το γλέντι. Τα χρήματα που συγκέντρωσε έχουν μεγαλύτερη αξία από μια ανθρώπινη ζωή; Ο πολιτισμός που κουβαλάνε ( έτσι λένε ) ως αθλητικός σύλλογος βάζει πάνω από την ανθρώπινη ζωή, τα χρήματα και τα γλέντια; Στα παιδιά που έχει στις τάξεις του, αυτά τους διδάσκουν;
Δήμος Φιλιππίδης, 09/08/2019»

0
0
X
+
error: Content is protected !!