Η Νέα εποχή του PaggaioNET είναι ΕΔΩ!

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του PaggaioΝΕΤ.

To paggaioΝΕΤ διανύει τον 10 χρόνο λειτουργίας του και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε πιο δυναμικά μπροστά.

Πρωτοπόροι το 2009 δημιουργήσαμε το μοναδικό Μ.Μ.Ε. που ασχολείτε σε καθημερινή βάση αποκλειστικά με την ειδησεογραφία του Δήμου Παγγαίου. Η έντονη ενασχόληση μας και ο τρόπος παρουσίασης μέσα από τον εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης ,  μας έφερε γρήγορα  στην πρώτη θέση προτίμησης των δημοτών Παγγαίου και αλλά και σε μια σειρά άλλων φιλικών μέσων ενημέρωσης ως πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας.  Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια ζωής μας είδαμε, ζήσαμε, καταγράψαμε και μεταδώσαμε πολλά,  δυσάρεστα & ευχάριστα, σκάνδαλα, ανόδους και πτώσεις διοικήσεων. Η σελίδα μας και οι φακοί μας (φωτογραφικοί  και βίντεο) και τα μικρόφωνα μας βρέθηκαν (σχεδόν πάντα) στις μεγάλες αλλά και μικρές πολιτικές και πολιτιστικές στιγμές του Δήμου.

Καλύψαμε τα γεγονότα πάντα δυναμικά και με άποψη, με αποτέλεσμα να μην είμαστε πάντα αρεστοί ειδικότερα στην εξουσία. Στα χρόνια αυτά αποκτήσαμε φανατικούς εχθρούς αλλά και πολλούς φίλους και σας ευχαριστούμε όλους γιατί μας κάνατε καλύτερους. 

Το παρόν και το μέλλον.

Πρωτοπόροι και πάλι διανύοντας τον 10 χρόνο λειτουργίας, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις ενημέρωσης και  σεβόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες του κοινού το paggaioΝΕΤ αλλάζει και εξελίσσεται άμεσα.

Το paggaioΝΕΤ μόλις μετακόμισε στο κέντρο της Ελευθερούπολης στην Πλατεία Νικοτσάρα σε ένα χώρο 120 m2. Στο κέντρο της πόλης, στο κέντρο των εξελίξεων πλέον στεγάζουμε τις νέες εγκαταστάσεις μας που περιλαμβάνουν τα γραφεία μας, ένα ραδιοφωνικό studio και τηλεοπτικό studio με 2 πλατό και control room. To ραδιοφωνικό studio προς το παρόν θα στεγάσει το web radio του paggaionet, αλλά εργαζόμαστε για αδειοδότηση και φιλοδοξούμε ώστε στο μέλλον να εκπέμψουμε και στα ερτζιανά. Οι εργασίες προχωρούν και πιστεύουμε  εντός των ημερών (ίσως στα τέλη της Εβδομάδας) δειλά δειλά το webradio να λειτουργήσει. Οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά ώστε σύντομα και το webTV να είναι έτοιμο ώστε σε καθημερινή βάση να εκπέμπει LIVE (streaming) και on demand.

Paggaionet και δικτύωση. 

PaggaioNET  σύνθετη λέξη, paggaio και Net από το NETWORK που σημαίνει δίκτυο. Το paggaionet πέρα από την ειδησιογραφία  και την ενημέρωση, θα προσφέρει και ψυχαγωγία αφού προχωρά σε συνέργειες και συνεργασίες με άλλα ραδιοφωνικά & τηλεοπτικά κανάλια και παρεμφερείς ιστοσελίδες. Όπως επίσης το paggaionet θα προχωρήσει και σε δικές του παραγωγές.

Φιλοδοξούμε και εργαζόμαστε ώστε το paggaioNET πέρα από ενημέρωση και ψυχαγωγία να αποτελέσει πόλος έλξης για Ταλέντα και δημιουργικά άτομα της περιοχής μας και όχι μόνο, αφού θα μπορέσει να τους παρέχει τα μέσα και τα εφόδια για την ανάδειξη τους. Και για αυτό σύντομα θα ανακοινωθούν οι ανάγκες μας σε ανθρώπινο δυναμικό και οι θέσεις εργασίας στο ΝΕΟ  paggaioNET.

Αλλά πάνω από όλα σκοπός μας είναι να δώσουμε φωνή στον Δημότη Παγγαίου.

Ζητάμε την κατανόηση σας γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αλλαγές και στην Ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια και τα καλλίτερα έρχονται.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,514 προβολές
X
+