Άντε καλά πήγε και αυτό.

“Θέλει να κρυφτεί _  _ _ _ _ _ _ _  αλλά η χαρά δεν την αφήνει”  λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία.

Χρειάστηκαν λιγότερο από 10 μέρες για να πέσουν οι μάσκες στον Δήμο Παγγαίου.
Το προσωπείο και ο μανδύας του υπερκομματικού ηγέτη που ο Φίλιππος Αναστασιάδης ήθελε να περάσει έπεσαν στο καινό.
Ήταν 3 Ιανουαρίου όταν ο Φίλιππος Αναστασιάδης στην σελίδα της παράταξης, στις προσωπικές του σελίδες, αλλά και σε όλες των αντιδημάρχων και του δήμου ανάρτησε ένα μήνυμα με στόχο να περάσει το προφίλ ενός υπερκομματικού ηγέτη.
Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σε μια περίοδο κατά την οποία δεν έχουμε την πολυτέλεια απλώς να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά να δημιουργούμε το μέλλον μας, ΚΑΛΟΥΜΕ όσους από τους συνδημότες μας επιθυμούν, χωρίς κομματικούς και κοινωνικούς αποκλεισμούς και κυρίως τις Νέες και τους Νέους να συμμετάσχουν με δήλωσή τους στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο μεγάλο Αυτοδιοικητικό σχήμα ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Και τους παρότρυνε να υποβάλουν δήλωση.

Λοιπόν Παρασκευή & 13 Ιανουαρίου μέσα σε παραλήρημα χαράς από την επίσκεψη Μητσοτάκη Β. Ελλάδα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Φιλ. Αναστασιάδη σε ανάρτηση του (που μάλιστα άμεσα ο Αναστασιάδης έκανε LIKE) έγραψε:

Στο ίδιο τραπέζι, στο μπουγατσατσιδικο της Νεας Καρβάλης 8 χρόνια μετά!!!
Τότε , το 2015 , ως υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ με λίγους συμπαραστάτες…τωρα ως Πρωθυπουργός με πολλούς να διαγκωνίζονται να βρεθούν δίπλα του.

Βίοι παράλληλοι με τον Φίλιππο Αναστασιάδη.
Όταν ξεκινούσε το 2014, είμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Τώρα κάνουν ουρές να ενταχθούν στο ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Τελικά ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ και με τον Κυριάκο και με τον Φίλιππο!!!

Σίγουρα ο πρόεδρος το Δ.Σ έχει δίκιο στο Μητσοτάκης και Αναστασιάδης Βίοι παράλληλοι Λέτε η πρόσκληση του κατά φαντασία “υπερκομματικού ” δημάρχου να έχει απήχηση; Και να έχουμε ουρές να ενταχθούν στο ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ όπως διατείνεται ο συνεργάτης του Δημάρχου.

Ας δούμε τι αποτυπώνεται και στο “ρεπορτάζ” μας που ακολουθεί, καθημερινά νέοι και νέες χωρίς κομματικές και κοινωνικές διακρίσεις κάνουν ουρές έξω από το δημαρχείο για να ενταχθούν στο ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να προκάνουν και να ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ κι αυτοί με τον Κυριάκο και με τον Φίλιππο να δημιουργούν το μέλλον τους ………………….

Ακολουθεί “ρεπορτάζ” από τις “ουρές” έξω από το δημαρχείο των υπό ένταξη υποψηφίων.

Ο ρεπόρτερ προχώρησε στην ερώτηση στους “υποψήφιους” υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους: Γιατί θέλουν να είναι υποψήφιοι με το ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ; Να κάποιες απαντήσεις.  

Γιάννης Π. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και οι λόγοι συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο Αναστασιάδη είναι: Πρώτον γιατί εκτίμησα την στάση του Φίλιπ. Αναστασιάδη (διχασμό των δημοτών) και την συνέπεια λόγου του στην συμφωνία των Πρεσπών.  Δεύτερον θέλω λόγω θαυμασμού να συν υπάρξω και να μάθω από τον δημοτικό σύμβουλο Ν. Περάμου Χρ. Πριονίδη πως να σταμπάρω να σπάω μαγαζιά αριστερών. Και βέβαια λατρεύω Μητσοτάκη και εκτιμώ βαθύτατα τον Βασιλιά μας όπως ο κ Πριονίδης.

Με λένε Ειρήνη και είμαι Κ.Κ.Ε. θέλω να μπω στο ψηφοδέλτιο Αναστασιάδη ώστε να έχω την ευκαιρία να συν διοικήσω με τους εκλεκτούς της παράταξης (όπως τον κ Γ. Στάμο) νοσταλγούς της Χούντας της 21ης Απριλίου και του Γ. Παπαδόπουλου που μισούν τους Ρομά και τους πρόσφυγες… βέβαια λατρεύω Κυριάκο…. και λατρεύω τις κολοτούμπες όπως ο Φίλιππος και όλοι στο ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Ονομάζομαι Ντίνος και είμαι ΠΑΣΟΚ, διεκδικώ μια θέση στο ψηφοδέλτιο ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ώστε να έχω την ευκαιρία να σύρω τον χορό μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κ. Τσάκαλο και άλλους στο Κοκκινόχωμα στα πανηγύρια στο ΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Και για να έχω πλήρη ασυλία εγώ και τα παιδιά μου σε ότι κάνουν. ΝΑΙ λατρεύω Κούλη και πιο πολύ Μακάριο Λαζαρίδη και ελπίζω ο Μακάριος να μου βρει και σε μένα μια θέση στο λιμενικό.

Με λένε Π. Λαγόπουλο τιμί μου και χαρρά μου να είμαι Ακροδεξιός, φασίστας Ναζιστής ανήκο στη Χρυσή Αυγή αλλά τώρα θα πάω Βελόπουλο και θα μπω στο ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ώστε να τραμπουκίζο και να δέρνω όλους τους πιο πάνω και όποιον γουστάρω. Λατρεύω Κασιδιάρη, τον Κεριάκο, τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι και μισώ τους λάθρο.

Πως σας λένε; Ονόματα δεν χρειάζονται, είμαι Νέα Δημοκρατία και μέλος του ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ήρθα να παραιτηθώ γιατί δεν θέλω να έχω σχέση με όλους αυτούς τους άναρχοάπλυτους, μπαχαλάδικες, κουμμούνια και προδότες που ψήφισαν το όνομα Β. Μακεδονία που θέλει τώρα ο Αναστασιάδης να φέρει στην παράταξη . Θαυμάζω Κυριάκο, Σαμαρά. Λατρεύω Μαρέβα.

Με λένε Νόντα περνούσα τυχαία από δω, εγώ ψάχνω δουλειά, άμα λάχει οδηγάω πούλμαν και ξέρω ο Φίλιππας νοικιάζει συχνά πούλμαν. Λατρεύω όποιον γουστάρει ο Φίλιππας…….

68
1
X
+
error: Content is protected !!