Στο Δήμο Παγγαίου  οι αυτοσχέδιοι χώροι σκουπιδιών, οι χωματερές συνεχίζουν να υφίστανται και να δημιουργούνται από διοίκηση σε διοίκηση.

Από την μια κάποιοι Ασυνείδητοι δημότες & τοπικοί επαγγελματίες, από την άλλη Ασυνείδητοι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί υπάλληλοι, Ασυνείδητη δημοτική αρχή, Ασυνείδητο κράτος  λες και όλοι συνεργάζονται για την διατήρηση και εξάπλωση τους.

Στο Δήμο Παγγαίου, τα σκουπίδια, τα απορρίμματα, τα στερεά & υγρά απόβλητα, μπάζα κλπ, είναι  διαχρονικά πολύ σοβαρά προβλήματα και αντί κάποιοι αντιδήμαρχοι να προσπαθούν να τα υποβαθμίσουν και να χλευάσουν  καλλίτερα θα ήταν να εργάζονται για την επίλυση τους. Αφού τα προβλήματα αντί να βελτιώνονται  καθημερινά επιδεινώνονται.

Αντί στον Δήμο Παγγαίου κάποιοι να προσπαθούν να μας περάσουν το πρόβλημα σκουπίδια ως μονάδα επιτυχίας τουρισμού, ας καταλάβουν ότι είναι ένα μεγάλο , ακριβό πρόβλημα που επιδεινώνεται συνεχώς στον δήμο μας και όχι μόνον. Και ας το αντιμετωπίσουν παρά να προσπαθούν να το σκεπάσουν και αυτό κάτω από το χαλάκι.Στο Ελαιοχώρι οι καταγγελίες μιλάνε για τεράστια έκταση ανατοποθέτησης παντός τύπου απορριμμάτων ακόμα και νωπών, γεωργικών αποβλήτων….. κλπ.

Στο Δήμο Παγγαίου , μόνο για το Β΄εξάμηνο του 2919 η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, επέβαλε πρόστιμο 8.000 ευρώ στο Δήμο Παγγαίου για παραβάσεις που αφορούν την τήρηση της νομοθεσίας αναφορικά με ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων (σκουπιδιών). Το πρόστιμα αφορά την ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων (σκουπιδιών) στις περιοχές Γεωργιανής, Αμισιανών, Μεσορόπης, Νέας Περάμου, Κοκκινοχώματος, Ακροπόταμου και στην Αυλή. Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ

Ο Δήμος Παγγαίου είναι δεδομένο ότι πληρώνει πρόστιμα, το ερώτημα είναι αν η σημερινή διοίκηση επιβάλει πρόστιμα; Αλλά πως να επιβάλει; Μπορεί να επιβάλλει στον ευτό της; Μπορεί να επιβάλει πρόστιμο στους αντιδημάρχους κ.α. για τις παραβάσεις τους, τα στραβά και κλειστά μάτια;
Στο δήμο με το μότο “Τα πάμε καλά με όλους, με τους ψηφοφόρους δεν σπάμε αυγά…… Αλήθεια; πότε αυτή η διοίκηση θα επιβάλει ένα πρόστιμο έστω σε ένα παραβάτη; Δείτε τι έγινε μόλις χτες σε άλλο δήμο της χώρας μας όταν ανιδήμαρχος έκανε την “δουλειά του”

Πρόστιμα 5.000 ευρώ από τον Αντιδήμαρχο Β. Μπούτση για αυθαίρετη ρίψη απορριμμάτων.

Εμείς  για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσουμε να συντηρούμαι χωματερές, βλάπτοντας την υγεία, το περιβάλλον αφού ως γνωστόν πολύ συχνά οι ” αυτοδημιούργητες χωματερές μας” “αυτοαναφλέγονται όμορφα”

Για περισσότερα & βίντεο για την χωματερή της Νικήσιανης μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

0
0
X
+
error: Content is protected !!