Η μάστιγα των πλειστηριασμών χτύπησε και στην Ελευθερούπολη.

Ένα διαμέρισμα 40 m2 πρώτη και μόνιμη κατοικία στην Ελευθερούπολη είναι το πρώτο θύμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που λυμαίνουν την Ελληνική κοινωνία και πλέον χτυπούν την πόρτα της π.ε. Καβάλας.
Πρόκειται για διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων πρώτου ορόφου στην περιοχή της Ελευθερούπολης, ο πλειστηριασμός πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά στις 7 Μαρτίου και δεν υπήρξε κάποιος ενδιαφερόμενος με αποτέλεσμα να κριθεί άγονος και να ματαιωθεί. Ο πλειστηριασμός 17.000 ευρώ αφορά μέρος συνολικού χρέους που αγγίζει τις τριακόσιες χιλιάδες ευρώ κι έχει σχέση με την Alpha Bank, που πιθανώς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επαναλάβει την διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Η υπόθεση του πρώτου πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας ήρθε στην επιφάνεια από εκπροσώπους της τοπικής Λαϊκής Ενότητας ΠΕ Καβάλας τονίζοντας ότι Η ΛΑΕ σε όλη την Ελλάδα ενδιαφέρεται για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Η οργάνωση της Καβάλας κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε σχετικές συναντήσεις με τους συμβολαιογράφους και με το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας.
Πάντως εκπρόσωπος του εμπλεκόμενου συμβολαιογράφου που ρωτήθηκε από εφημερίδα της Καβάλας είπε ότι το ακίνητο που βγήκε σε πλειστηριασμό δεν είναι πρώτη κατοικία.
Η ΛΑΕ Καβάλας ισχυρίζεται το αντίθετο, δηλαδή ότι το διαμέρισμα 40m2 στην Ελευθερούπολη είναι πρώτη κατοικία δημότη Παγγαίου και τονίζει ότι η ΛΑΕ παρακολουθεί συνεχώς τα στοιχεία όπως αναρτώνται στο διαδίκτυο ώστε να καταγγείλει παρόμοιες υποθέσεις.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,359 προβολές
X
+