Η υπομονή των Δημοτών μας έχει εξαντληθεί κύριε Δήμαρχε και φαίνεται ότι μάλλον δεν το έχετε αντιληφθεί… έγραψε ο Δ. Μπαταλογιάννης χτες σε δελτίο τύπου και μάλλον έχει δίκιο. Δεν είναι τόσο δύσκολο πλέον να το αντιληφθεί κανείς , αρκεί μια βόλτα στο f.b . το αγαπημένο μέσο της διοίκησης που νόμιζε ότι ήξερε να το μανιπιουλάρει. Αλλά όχι πλέον, το μέσον έχει γυρίσει boomerang και η πραγματικότητα φάνηκε και η αγανάκτηση των δημοτών καθημερινά αποτυπώνεται σε δεκάδες αναρτήσεις και εκατοντάδες σχόλια.

Μόλις λίγες ώρες πριν, μια επώνυμη ανάρτηση έφτασε να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, στην σελίδα της δημόσιας ομάδας ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ διαβάζουμε:

Δεν θέλω να αναφερθώ με άσχημα λόγια για την δημοτική αρχή γιατί υπάρχουν άνθρωποι που όντως ενδιαφέρονται για την Πέραμο, αλλά κύριοι είστε για εισαγγελέα!!!!

Μετά από την βόλτα μας στην αγαπημένη μας Πέραμο είδα από το “εν λευκό” και μέχρι το τέλος του πάρκινγκ όλες τίς κολώνες φωτισμού να είναι σάπιες και τα σιδερένια καπέλα με τίς λάμπες να κρέμονται από τα καλώδια τους σαν σταφύλια!!!!
Κύριοι σκεφτήκατε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να πέσει επάνω σε άνθρωπο και κυρίως σε παιδιά που παίζουν εκεί γιατί είναι πεζόδρομος;
Αν δεν το καταλάβατε ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν και μην παίζετε με την ζωή κάποιου που θα έρθει για διακοπές, έπρεπε από τον χειμώνα να τίς έχετε ξηλώσει!!!
Ελπίζω κάτι να γίνει άμεσα!!!

Η επόμενη καταγγελία ήρθε αμέσως και έγραφε….

Η μία λάμπα ξενιτεύτηκε η άλλη σούρωσε και ξάπλωσε στο πλάι…

Έγραψε με ποιητική διάθεση αναγνώστης .
Και αμέσως άρχισε μπαράζ αναρτήσεων και σχολίων με θέμα την κακή φωταγώγηση, τον ελλιπή, κατεστραμμένο και επικίνδυνο φωτισμό στη Νέα Πέραμο. Ακολούθησαν δεκάδες σχετικές και μη καταγγελίες και σχόλια, που πραγματικά δείχνει ότι η υπομονή των δημοτών εξαντλήθηκε και ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλό θα είναι η διοίκηση και προσωπικά ο Δήμαρχος να διαβάσει όλα τα σχόλια μπας και προσγειωθεί στην πραγματικότητα……….

Σχόλια που δυστυχώς δείχνουν αλληγορία και εγκατάλειψη από πλευράς διοίκησης και δυστυχώς φωτογραφίες με τέτοιες προχειροδουλειές αμαυρώνουν την τεχνική υπηρεσία και ειδικά την ηλεκτρολογική υπηρεσία. ΄


Βέβαια τα σχόλια δεν περιορίστηκαν στον φωτισμό αλλά και σε άλλα πολλά που απασχολούν τους δημότες της Ν. Περάμου όπως:

Και να φανταστείτε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στη Νέα Πέραμο την ναυαρχίδα του Δήμου όσο αναφορά τον τουρισμό και μάλιστα στο παρά πέντε αφού ο τουρισμός άρχισε. Σκεφτείτε λοιπόν τί γίνεται σε άλλες περιοχές……

Δεκάδες τα επικριτικά σχόλια μαζί με φωτογραφικό υλικό

αξίζει να τα διαβάσετε όλα ΕΔΩ

0
0
X
+
error: Content is protected !!