Η καλή εικόνα του Δήμου είναι δουλειά όλων.

Δεν είναι σύνηθες να ακούς παράπονο από αιρετό, συνήθως ακούμε παράπονα από τους δημότες και για αυτό αξίζει τον κόπο να το αναδημοσιεύσουμε.
Ο λόγος για μια ανάρτηση που έκανε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Ορφανίου Γιώργος Καρανταγλής στην σελίδα του στο F.B. και γράφει:

Το προηγούμενο διάστημα αλλά και την Παρασκευή όλα ήταν έτοιμα στην Παραλία Οφρυνίου για να υποδεχθούμε τους επισκέπτες του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε σχολαστικός καθαρισμός έκλεισαν όποιες λακκούβες δημιουργήθηκαν από την βροχή κτλ. Κάποιοι δυστυχώς επιμένουν να αμαυρώνουν κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται από όλους μας ( από την διοίκηση και τους πολίτες ) έκριναν λοιπόν ότι το Σάββατο έπρεπε να πετάξουν τα κλαδιά τους στον κεντρικό δρόμο της Παραλίας όπως φαίνεται και στην Φωτογραφία.Η αντίθεση μεταξύ των δύο φωτογραφιών είναι εμφανή. Η καλή εικόνα της Παραλίας είναι υπόθεση όλων μας!

Ο Γιώργος Καρανταγλής πριν παραδώσει την σκυτάλη ως αντιδήμαρχος και αναλάβει τα νέα καθήκοντα στην Μονομετοχική εταιρία του δήμου ολοκληρώνει δύο πολύ σημαντικά έργα , τον καθαρισμός του κεντρικού ρέματος στην Γαληψό και τον καθαρισμός του ρέματος στο Ορφάνι.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,161 προβολές
X
+