Η Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού στο επίκεντρο του Ελληνικού Μπάσκετ.

Όλα είναι έτοιμα στην Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού ώστε σε λιγότερο από 4 ώρες να αρχίσει η μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Μπάσκετ. Η τελική φάση του 46ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης εφήβων δηλαδή ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει το μελλοντικό Μπάσκετ  θα καθηλώσει τους λάτρεις του αγωνίσματος στην Ελευθερούπολη αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο αφού όλη η διοργάνωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω web.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου σε δήλωση αναφέρει:

Στον Δήμο Παγγαίου αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε το δικαίωμα στον αθλητισμό ως καθολικό δικαίωμα και ανάγκη όλων των νέων. Αποδεικνύουμε πως για μας πως για μας ο αθλητισμός είναι στάση ζωής.
Ο Δήμος Παγγαίου αποδεικνύει για μια φορά ακόμα ότι μπορεί να διοργανώσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία και φυσικά τις αποστολές για την συμμετοχή τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

Θυμίζουμε ότι το αγωνιστικό μέρος ξεκινά σήμερα στις 4.00 μ.μ με τους αγώνες Άρης – Ολυμπιακός και Προμηθέας – Γ.Σ. Περιστέριου.

Η Επίσημη τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 όπου θα γίνει και η βράβευση των Γιάννη Πασχαλίδη, Βασίλη Μουλλάκη, Αργύρη Καμπούρη.

Από την χτεσινή συνέντευξη τύπου

 

X
+
error: Content is protected !!
No Notify!