Στην προσπάθεια να καλύψουμε το ειδησεογραφικό κενό συνοψίζουμε τις ειδήσεις των ημερών που το paggaionet δεν λειτούργησε.

Τετάρτη 10/4

Επίσκεψη δημάρχου Παγγαίου στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και συζήτηση με τα μέλη του.
Την ίδια μέρα ανακοινώνεται η έγκριση του έργου εγκατάστασης συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στίβου στο γήπεδο Ελευθερούπολης συνολικού κόστους 600.000€.
Ο Υποψήφιος δήμαρχος Γ. Γερομάρκος μαζί με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα Δήμου Παγγαίου. Τις προηγούμενες μέρες είχαν προηγηθεί επισκέψεις ενημέρωσης, του κ Γερομάρκου στην Ι.Μ. Ελευθερούπολης, στην Πυροσβεστική Ελευθερούπολης και με το σωματείο υπαλλήλων του Δήμου Παγγαίου.
Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε Δημοτικό συμβούλιο που για μία φορά ακόμα έλαμψε δια της απουσίας του ο Βασ. Ξουλόγης απογοητεύοντας δημότες, δημοσιογράφους  και δημοτικούς συμβούλους που περίμεναν τα στοιχεία που ο Βασ. Ξουλόγης είχε υποσχεθεί να φέρει σχετικά με τις (υποτιθέμενές) διώξεις που του έχει υποβάλει ο Φιλ. Αναστασιάδης.

Πέμπτη 11/4

Ανακοινώθηκε η έγκρισης του έργου “Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δημαρχείου Παγγαίου, προϋπολογισμού 839.500 ευρώ, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020, της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Χρ. Μποσπότης με ανάρτηση του ανακοίνωσε Βελτιώσεις στο κλειστό της Ελευθερούπολης. Τοποθέτηση χρονομέτρων 24’led τέλους χρόνου, καθίσματα κλπ.
Μέσω των σελίδων τους και ο κ. Αναστασιάδης και Γερομάρκος ανακοινώνουν και νέους υποψηφίους.


Παρασκευή 12/4

“Κόντρα” ξεσπά στο f.b μεταξύ Βασ.Ξουλόγη και Γιαν. Φιλόσγλου (που μέχρι σήμερα προς τιμή του τηρεί διακριτική στάση) για την πατρότητα του έργου Βιολογικός Ελευθερούπολης μετά από ανάρτηση του Βασ. Ξουλόγη

Αυτή η ψιλό κοντρούλα θύμισε κάτι από εκλογές 2014 όταν ο Γ. Φιλόσογλου μέσω του τύπου

έβγαινε και διέψευδε τα SMS του Βασ. Ξουλόγη που έστελνε μεταξύ πρώτης Κυριακής και Δεύτερης στις εκλογές του 2014 για τάχα στήριξη του από την παράταξη Φιλόσογλου.

Και μία που μιλάμε για τα SMS Ξουλόγη την Παρασκευή 12/4 ο Δήμαρχος Παγγαίου έδωσε απάντηση για το SMS που έστελνε ο Βασ. Ξουλόγής όλη την εβδομάδα στους δημότες σχετικά με ένα γκάλοπ που υποθετικά είχε κάνει ο Φιλ Αναστασιάδης και το έκρυβε.

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης έγραψε στην σελίδα του σχετικά με το θέμα

Περί Δημοσκόπησης
Ένας εκ των αντιπάλων μας και συγκεκριμένα ο κ. Βασίλειος Ξουλόγης πρόσφατα, αυτοανακηρύχθηκε εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και χάνοντας την ψυχραιμία του υπέπεσε σε ακόμη ένα ατόπημα !
Επινόησε γεγονότα και πληροφορίες που δεν ισχύουν και εντέχνως τα προώθησε προς τους δημότες μας θέλοντας να τους οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα .
Μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης (F/B) οι δημότες “φίλοι” του στις 29 Μαρτίου 2019 το πρωί, ημέρα Παρασκευή, έλαβαν το παρακάτω μήνυμα: “Βασίλειος Γ. Ξουλόγης <<Καλημέρα. Με παραγγελία του κ. Αναστασιάδη έγινε γκάλοπ από την ΑΛΚΟ. Ξουλόγης 38% Αναστασιάδης 33% Γερομάρκος 9% Διαμαντόπουλος 5% Βαζακίδης 3% Δ/Ξ Δ/Α 12%.”.>>
Ως εκ τούτου θεωρήσαμε καθήκον μας για την αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε τους δημότες του Δήμου Παγγαίου για την δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας της παράταξης “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” της οποίας τα αποτελέσματα επίσημα και ως μόνοι αρμόδιοι λάβαμε και μάλιστα σήμερα! Ειδικότερα η δημοσκόπηση αναφορικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διενεργήθηκε από την εταιρεία “ALCO” και πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα ατόμων ηλικίας 17+ ετών, δημοτών Παγγαίου, το διάστημα 26 Μαρτίου 2019 μέχρι 4 Απριλίου 2019. Όταν δηλαδή ο κ. Ξουλόγης ήδη έβγαζε στη δημοσιότητα (29 Μαρτίου) το αποτέλεσμα ως σύγχρονη Πυθία! !!
Στο πραγματικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτυπώνεται διαφορά πολλών ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο συνδυασμό και δεν έχει ουδεμία σχέση με τα αποκυήματα της φαντασίας του κ. Ξουλόγη!
Αγαπητοί συνδημότες εμείς είμαστε εδώ και ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε τέτοιες πρακτικές και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε από οποιοδήποτε μετερίζι εσείς ορίσετε.
Πολιτευόμαστε, χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να προσδοκούμε προσωπικά οφέλη.
Οι δημότες του Παγγαίου είναι αυτοί που θα ζυγίσουν όλα τα παραπάνω και δεν θα επιτρέψουν να τους εξουσιάζουν οι χειρότεροι..

Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε συγκέντωση ολόκληρης της ομάδας “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜE” στο Αμφιθέατρο του Δήμου που εκεί μεταξύ των άλλων παρουσιάστηκαν στοιχεία αυτής της δημοσκόπησης.
Αυτή η συνάντηση και τα σχετικά με την δημοσκόπηση θα είναι αντικείμενο σε επόμενο post.

0
0
X
+
error: Content is protected !!