Η Αρχή του τέλους Ξουλόγη.

Δεν είναι ούτε 15 μέρες που είχαμε γράψει ΕΔΩ  για το προδιαγεγραμμένο τέλος του Βασίλη Ξουλόγη και  η πραγματικότητα μας δικαιώνει πέρα για πέρα. 
Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου έγινε το ξεκίνημα με την αποχώρηση από την παράταξη Ξουλόγη δύο πολύ σημαντικών δημοτικών συμβούλων, του Ανδρέα Καλλινικίδη και του Χρήστου Πριονίδη οι οποίοι  μαζί αθροίζουν 2. 679 σταυρούς απώλειας για τον Ξουλόγη. Ο μεν Α. Καλλινικίδης ήταν ο πρώτος σε σταυρούς στον συνδυασμό Ξουλόγη με  1.479 σταυρούς, οι δε Χρ. Πριονίδης με 1.200 σταυρός ήταν ο δεύτερος στη σειρά. Και όπως έχουμε γράψει έπεται εφιαλτική συνέχεια για τον Βασ. Ξουλόγη. 

Η αποχώρηση.

Οι δύο αποχωρήσαντες στην κοινή τους δήλωση αποχώρησης και ανεξαρτητοποίησης, κάνουν λόγο για μια παράταξη (Ξουλόγη) που πλέον δεν υπάρχει επικοινωνία, για έλλειψή συμμετοχικότητας  στη λήψη αποφάσεων, ανυπαρξία συνεννόησης και τονίζουν την υιοθέτηση ενός αρχηγοκεντρικού μοντέλου διοίκησης με έναν αρχηγό με όχι εύστοχες ενέργειες, επιζήμιες για το σύνολο των δημοτικών συμβούλων και κατά συνέπεια των δημοτών.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. διαβάζει την πλήρη δήλωση (επιστολή) της αποχώρησης των δύο “Στρατηγών” δ. συμβούλων του Ξουλόγη.

 
Ακολουθεί η αυτούσια επιστολή. 


Έπεται και συνέχεια και να φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχουμε μπει σε εκλογικό έτος. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι αυτές οι πρώτες αποχωρήσεις είναι μεγάλου βεληνεκούς και εκτοπίσματος.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,397 προβολές
X
+