Η απόλυτη “Λευκή Νύχτα”

Δεν ήταν η μεγάλη προσέλευση, δεν ήταν το μεγάλο κέφι, δεν ήταν η άρτια οργάνωση, δεν ήταν ότι ζωντάνεψε η αγορά, δεν ήταν ……… ΑΠΛΑ ήταν όλα που την έκαναν μαγική.

Μα πόσοι ήρθαν;

Το ερώτημα της βραδιάς ποτέ δεν θα απαντηθεί με αριθμούς και όπως είπε χαρακτηριστικά φίλος μαγαζάτορας: Το Πράβι βούλιαξε τι σημασία έχει αν ήταν 100 ή 102;  Αν η προσέλευση είναι ο δείκτης επιτυχίας, τότε ναι υπήρξε μεγάλη επιτυχία.
Αν ο δείκτης επιτυχίας είναι ο τζίρος των καταστημάτων θα περιμένουμε την επίσημη αποτίμηση του εμπορικού συλλόγου αλλά ήδη οι μαγαζάτορες που μας μίλησαν, μίλησαν για έναν πολύ καλό τζίρο.

Πριν λίγες μέρες στην συνέντευξη τύπου ο αντιδήμαρχος αλλά και υπεύθυνος της “Λευκής Νύχτας” Χρ.Μποσμπότης είχε δηλώσει: Μετά την περσινή επιτυχημένη “Λευκή Νύχτα”, φέτος βάζουμε τον πήχη πιο ψιλά! Και σήμερα η διοίκηση και ο κ. Μποσπότης πρέπει να νοιώθουν την ικανοποίηση της επίτευξης ενός καλού άλματος πάνω από τον πήχη.
Η οργάνωση χωρίς υπερβολή ρολόι Ελβετικό, μια καλοστημένη μηχανή που έκανε τον κόσμο μόνο να διασκεδάσει, δράσεις διάσπαρτες μες στην πόλη κρατούσαν τον κόσμο σε κίνηση με τους υπέροχους Fasarioso να δίνουν τον ρυθμό.

Η τελετή έναρξης με τις εντυπωσιακές βραβεύσεις σύντομα ζέσταναν την ατμόσφαιρά, ειδικότερα με την βράβευση της ομάδας του Γ.Σ.Ε από τον δήμαρχο Φιλ. Αναστασιάδη τα πράγματα απογειώθηκαν γρήγορα και το πάρτι ολοκληρώθηκε με την πολύ καλή εμφάνιση των Ιμάμ Μπαϊλτντι.
Μπράβο σε όλους και του χρόνου λέω να το γυρίσουμε στο επί κοντώ γιατί βλέπω τον πήχη να ανεβαίνει πολύ ψηλά και όπως λένε: Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο !

Υ.Γ.

Η Λευκή νύχτα ήταν και ένα στοίχημα για το paggaionet, η όλη εκδήλωση μεταδόθηκε με δύο κάμερες ζωντανά μέσα από την σελίδα μας, τεχνικά το πετύχαμε, σε 4 ώρες ζωντανής μετάδοσης είχαμε δυο μικρές ολιγόλεπτες παύσεις (δικτύου) και περίπου 800 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις ζωντανά, χαρήκαμε ιδιαιτέρα από τα μηνύματα που λάβαμε από την Μελβούρνη που εκεί συμπατριώτες διασκέδαζαν μαζί μας.
Τις επόμενες μέρες θα πούμε πολλά και δούμε πολλά βιντεάκια και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

play list Λευκή Νύχτα 2017

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
3,587 προβολές
X
+